Del
Vælg mellem 109 sommerhuse
Emne nr. 130-K50675
Familieferie tilsat zoo, slot, veteranbiler og strandtur

Holder I ferie ved Næsted, er I tæt på skønne ferieoplevelser – uanset alder og interesser. Et af de steder, der kan begejstre hele familien, er Gavnø Slot. Selve rokokoslottet er en perlerække af indtryk. Indtil videre er syv stuer nyrestaurerede, og yderligere rum følger snarest. I de smukke rum kan man bl.a. opleve de originale stuklofter og plankegulve, møbler og Nordens største private malerisamling. Slotskapellet fra år 1402 er ligeledes åbent for besøgende – det samme er parken med rosenhave, sansehave og løbende blomsterfestivaller. Børn og andre vovehalse kan glæde sig til at afprøve trætopbanerne i Gavnø Go Fly, tage på skattejagt i Sørøverland, klappe afrikanske bjerggeder og beundre de mange smukke sommerfugle.

Et andet spændende sted er Næstved Automobilmuseum hvor man ud over veteranbiler fra mange lande, motorcykler og knallerter, landbrugsmaskiner, fly og andre transportmidler også finder en stor udstilling med værksteder, forretninger og et klasseværelse – alt sammen fra 1950’erne.

I Næstved ligger også en lille dyrepark – Zoopark Sydsjælland. Her er der både mange vilde, bl.a. Nordens eneste hvide tiger, og tamme klappedyr. Børnene vil også elske den flotte naturlegeplads. Medbragt mad og drikke må gerne nydes her, men forfriskninger kan også købes her. Glæd jer til en dejlig dag i zoo.

Vil I til stranden, er der heldigvis kun 10 km til Karrebæksminde og Enø Strand. Stranden har Det Blå Flag, livredder på stranden i sommerperioden, dejligt lavt og roligt vand med lækker sandbund, der er helt perfekt for små og store vandhunde. Karrebæksminde er også et besøg værd uden badetøj og håndklæder. Her er der ægte feriebystemning med masser af aktiviteter. Bl.a. kan alle deltage i Danmarks største havefest med levende musik, opleve Fiskernes Kapsejlads og tovtrækning på to tømmerflåder, og man kan købe bornholmske fristelse på havnen.

Lej sommerhus Næstved her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Næstved, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Næstved er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Næstved til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Du slipper altså for besværet med at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Næstved her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Næstved, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.