Del
Aktiv familieferie med vand, historie og kulturoplevelser

Påtænker I at holde en ferie, hvor aktivitet på, i og under vandet skal indgå, er Vordingborg og omegn et perfekt feriemål for er. Her er der omkring 400 km kyst og vandområder, og Vordingborg Kommune har udgivet en folder, som også kan findes på nettet, over de mange muligheder. Her finder I bl.a. kano- og kajakruter med afmærkede rastepladser, de bedste spots til kite- og windsurfing, de bedste fiskepladser og info om, hvad man kan fange hvornår, og hvor de meste børne- og handicapvenlige badestrande ligger. Kan I tænke jer at tage med på uv-jagt, dykke mellem skibsvrag og arkæologiske overraskelser, så finder I også info om dette. Søg efter ”Blå eventyr”.

Vordingborg er meget mere end oplevelser for vandhunde. Den gamle købstad har et rigt handels- og kulturliv og er områdets største handelsby. På byens strøg frister caféer og specialbutikker, Nordhavnen har både café og fiskehandel, mens Sydhavnen har en spændende Kulturarkade. Og så spiller historien en stor rolle i byen.

Danmarks Borgcenter er et spændende sted for alle, der er vilde med middelalderen. Hen over sommeren er der spændende arrangementer for både børn og voksne med rundvisninger, ridder-workshop for børn og skattejagt. Middelalderborgen kan også opleves digitalt – iPad-guide fås ved ankomst til centret. Vordingborg er også kendt for Gåsetårnet, det bedst bevarede middelaldertårn i Norden. Entre hertil er med i billetten til borgcentret.

Masnedø ligger i Storstrøm lige ud for Vordingborg og er forbundet med fastlandet via en bro. Farvandet her har været en del af flådens historie i mere end tusind år pga. sin placering i et af de vigtigste gennemsejlingsfarvande mellem Skandinavien og resten af Europa. Allerede fra år 1808 – 1835 lå her det første forsvarsværk, og i årene 1912-15 blev det seneste fæstningsværk opført. Dette blev nedlagt i 1973, og i dag er anlægget tilgængeligt for offentligheden, og det bruges især til kunstudstillinger og koncerter.

Lej sommerhus Vordingborg hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Vordingborg, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vordingborg er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Vordingborg til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Vordingborg hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Vordingborg, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.