Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Emne nr. 130-K51477
Naturskønt område med perfekte rammer for en aktiv ferie

Et naturskønt område ud til den rolige Avnø Fjord. Området har altid været populært; der er f.eks. mange tegn på, at der i både yngre jernalder og vikingetiden boede mennesker her. Stedet var perfekt til, at vikingeskibene kunne lægge til her i bunden af fjorden, og under udgravninger har man fundet huse, værksteder og værktøj.

Området ved Næs har et rigt dyre- og fugleliv med bl.a. hejrer og svaner. Fjorden har også fine fiskesteder og godt fiskevand, bl.a. på Knudshoved Odde. Er det vejr til besøg på en badestrand, er det nemt at komme til Ore Strand. Stranden ligger 8,5 km fra Næs i retning Vordingborg, har badebroer, toilet og p-plads. Stranden er børnevenlig med lavt vand, og er velegnet til windsurfing. Svinø Strand et andet godt bud. Stranden ligger på halvøen Svinø 15 km nord for Næs, har det Blå Flag, lavt vand og er kørestolsvenlig.

I Vordingborg Kommune er der mange muligheder for en aktiv ferie med temaet vand. Kommunen har udgivet en folder, som også kan findes på nettet, og man finder den ved at søge på ”Blå eventyr”. Folderen har bl.a. kano- og kajakruter med afmærkede rastepladser, de bedste kite- og windsurfing spots, info om uv-jagt og dykkerture blandt skibsvrag.

En af de spændende seværdigheder i Vordingborg er Danmarks Borgcenter. Hen over sommeren er der spændende arrangementer for både børn og voksne med rundvisninger, ridder-workshop for børn og skattejagt. Middelalderborgen kan også opleves digitalt – iPad-guide fås ved ankomst til centret. Besøg også Gåsetårnet, der er det bedst bevarede middelaldertårn i Norden.

Lej sommerhus Næs hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Næs, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Næs er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Næs til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Næs her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Næs, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.