Del
Vælg mellem 30 sommerhuse
Emne nr. 034-8203
Dejligt område til aktiv ferie og børnevenlige udflugter

Sommerhusområdet ved Ore Strand er et roligt og hyggeligt sted at holde ferie. Stranden er flere kilometer lang, og det lave vand er perfekt for børn at soppe og lege i. Rundt om stranden er der fine grønne græsarealer, hvor man kan lege med børnene, spille bold, solbade og slappe af. Der er toiletter og p-plads ved stranden, hele to badebroer og ofte windsurfere at kigge på.

Ore Strand ligger i Vordingborg Kommune, og på kommunens hjemmeside kan man finde en folder med info om alle de aktiviteter og oplevelser med vand, som området byder på. Man finder folderen ved at søge på ”Blå eventyr”. Blandt aktiviteterne er uv-jagt og dykkerture, fiskepladser og badestrande, kano- og kajakruter samt kite- og windsurfing spots.

Fra Ore Strand er der kun et par kilometer ind til den hyggelige købstad Vordingborg, der er områdets største handelsby. Her finder man fine specialbutikker og spisesteder, og i Sydhavnen er der en spændende Kulturarkade. Danmarks Borgcenter og det berømte Gåsetårn, der er Nordens bedst bevarede middelaldertårn, er blandt Vordingborgs mest kendte seværdigheder. Hen over sommeren er der bl.a. rundvisninger, ridder-workshop og skattejagt for børn, lige som man også kan opleve middelalderborgen digitalt via en iPad-guide, som udleveres, når man kommer til centret.

Har I lyst til en cykeltur, kunne de 6 km til Masnedø i Storstrøm være et godt udflugtsmål. Øen ligger ud for Vordingborg, og man kommer dertil via en bro. Storstrøm har været en del af flådens historie i mere end tusind år, da man her kunne sejle til både de andre lande i Skandinavien og til resten af Europa. Det første fæstningsanlæg på øen var fra år 1808 – 1835, og i årene 1912-15 blev det seneste fæstningsværk opført. Dette blev nedlagt i 1973, og i dag bruges anlægget bl.a. til kunstudstillinger og koncerter.

Planlægger I en lidt længere udflugt i bil, kan man fra Ore Strand på under en time bl.a. besøge Krokodille Zoo og Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup og Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i Nykøbing Falster. Har I endnu ikke besøgt Møns Klint, er ferien ved Ore Strand et godt tidspunkt at gøre det på. Køreturen hertil tager kun en time, og oplevelsen er uforglemmelig.

Lej sommerhus Ore Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Ore Strand, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ore Strand er således det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Ore Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Ore Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Ore Strand, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.