Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Emne nr. 121-91-7508
Fredfyldt feriested med smuk natur og dejlig badestrand

Bakkebølle Strand ligger ud til Færgestrøm og Storstrøm tæt ved Bogø og Falster. Er I vilde med aktiv ferie og vand, vil I synes om området ved Bakkebølle Strand. Her kan man sejle i kano og kajakruter, kite- og windsurfe, fiske fra kysten, tage med på uv-jagt, dykke mellem skibsvrag for blot at nævne nogle af de mange muligheder.

Inden for en halv times kørsel står oplevelserne i kø. Kalvehave Labyrintpark giver børn og voksne både fysiske og hjernemæssige udfordringer, og på Avnø Naturcenter kan I komme tæt på søde sæler og blive meget klogere på naturen i området. Ta’ evt. cyklerne med færgen til Falster og videre til den dejlige ø Bogø, der er en fredfyldt og naturskøn perle. Tilbage på Falster vil børnene sætte pris på et besøg i Krokodille Zoo og på Danmarks Traktormuseum – begge dele ligger i Eskilstrup. Også Guldborgsund Zoo & Botanisk Have er sikre feriehits.

Præstø ligger også under en halv times kørsel fra Bakkebølle Strand, og den smukke gamle købstad har masser at byde på af stemning og hygge. Her finder I også gode steder at få stillet sulten, inden I drager videre på nye opdagelser.

Bakkebølle Strand ligger 8 km syd for Vordingborg – en spændende gammel købstad med masser af liv, butikker og spisesteder. Og så er det her, man finder Danmarks Borgcenter og det berømte Gåsetårn, der er Nordens bedst bevarede middelaldertårn. Hen over sommeren er der bl.a. rundvisninger, ridder-workshop og skattejagt for børn. Middelalderborgen kan også opleves digitalt – iPad-guide udleveres, når I kommer til centret.

På under en time kommer man vidt omkring; bl.a. til den unikke Møns Klint, hvor man oven i den fantastisk smukke natur kan besøge GeoCentret og gå på fossiljagt. På Møn ligger også mange af landets dysser og jættestuer og en af Danmarks bedst bevarede romantiske haver; Liselund. Flere spændende natur- og fortidsseværdigheder finder I i Faxe. Geomuseet, fossiler og en vandretur i kalklandet med de smukke blå søer er en stor oplevelse.

Lej sommerhus Bakkebølle Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Bakkebølle Strand, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bakkebølle Strand er således det oplagte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Bakkebølle Strand til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Bakkebølle Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Bakkebølle Strand, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.