Del
Vælg mellem 16 sommerhuse
Emne nr. 160-F2097
Charmerende købstad med sommerhusområde ud til Storebælt

Skælskør er en hyggelig og velbevaret købstad med smukke gamle huse og gårde. Byen ligger mellem Noret og fjorden og havnen danner et smukt centrum i byen. Byens historie kan dateres tilbage til år 1231, og Skælskør betyder ”byen ved muslingestrandbredden” – derfra muslingen i byvåbnet. Kært barn har mange navne, og Skælskør kaldes også for ”Solskinsbyen”, da her er ca. 200 flere solskinstimer om året end gennemsnitligt i Danmark.

Ikke kun solens stråler er talstærke i Skælskør – det er antallet af professionelle kunstnere også, og derfor er byen sat på det internationale kunstner-verdenskort. Blandt disse spændende steder er Guldagergaard, et internationalt keramisk center, der ligger midt i en smuk bypark med frugtplantage og en motionsbane, samt mange arbejdende værksteder og gallerier. Hvert år afholdes en international keramikfestival i byen.

Ud til Storebælt lige ved sommerhusområdet ligger den fine badestrand Kobæk Strand. Foruden sandstrand og -bund, badebro og Det Blå Flag er her kørestolsrampe, toilet, kiosk og p-plads ved stranden. Og så er her ofte mange windsurfere at kigge på.

Naturen rundt om Skælskør indbyder til en aktiv ferie, og kan det være mere oplagt end at vandre på Kvalitetsstien Kobæk? Stien er kun 5 km lang og går gennem Kobæk Skov ud til kysten. Turen ender på toppen af udsigtshøjen Møllebakken, hvorfra man kan se så langt væk som til Langeland og Fyn. Ved Kobæk Sø kan man fra et fugletårn nyde synet af vådområdets mange fugle. Stier og rampe giver også kørestolsbrugere mulighed for at nyde udsigten fra tårnet.

Skulle man trænge til en dag inden døre, kan man besøge Skælskør Bymuseum. Museet fortæller især om byens historie indenfor søfart og fiskeri. I 1800-tallet var Skælskør hjemsted for en af landets største sejlskibsflåder, og man kan se mange skibsmodeller på museet samt ting, som sømændene bragte hjem fra store del af verden. Museet har særlige aktiviteter for børn.

Lej sommerhus Skælskør her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Skælskør, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Skælskør er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Skælskør til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Skælskør hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Skælskør, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.