Del
Oplev Kalklandets spændende historie, landskab og badestrande

Faxe Bugt er et smukt og roligt område mellem halvøen Stevns mod nord og Møn mod syd, hvor der begge steder er ufatteligt smukke klinter. Langs bugtens lave vand strækker sig dejlige sandstrande, hvor af stranden ved Faxe Ladeplads og på Feddet er særligt populære og børnevenlige, og de har begge det Blå Flag. Badestranden ved Faxe Ladeplads har rampe til kørestole og barnevogne, toilet og p-plads i nærheden. Feddet Strand er en lang sandstranden med sandbund og lavt vand, og i højsæsonen er der livreddere på stranden. Vandet her er også velegnet til vandsport, og man kan leje udstyr på stranden. Her er også en kiosk, toilet samt p-plads (40 DKK for en dagsbillet) i nærheden.

Fossiljagt i Faxe kalkbrud er en helt speciel oplevelse, hvor både børn og voksne kan være med. For 63 mio. år siden levede der både hajer, krokodiller og dinosaurer her, og det er fossiler fra den tid, I kan finde her. Hammer og mejsel kan lejes på museet, og det er en god ide at tage solhat og -briller samt solcreme og vand med, da solen her kan være meget skarp. Vil I være sikre på at mest muligt ud af oplevelsen, bør I tage med en guide på tur. Guiden kan fortælle om stedets spændende historier og hjælpe jer med at klarhed over, hvad det er I finder. Undervejs kan der soppes i de smukke blå kalksøer. Besøg også selve museet Geomuseum Faxe, og bliv meget klogere på kalkbruddets geologi og kulturhistorie. På 1. sal kan I få den mest fantastiske udsigt over kalkbruddet – det samme får I fra udkigsplatformen Prismet.

Der er mere historie – dog af en noget nyere dato – at hente i Faxe Ladeplads Miniby og Park. De fine håndlavede huse i minibyen viser, hvordan Faxe Ladeplads så ud i 1920’erne, i størrelsesforhold 1:10. Minibyen er et oplagt udflugtsmål for familier med børn i alle aldre, da parken også har en smalspors togbane, legeplads, bordfodbold, minigolfbane og andre sjove aktiviteter. Man må gerne tage madkurv med, men her kan også købes forfriskninger.

Stevns Klint er en del af UNESCOs verdensarvsliste, da den fortæller meget om jordens historie. Det fantastiske landskab kan også opleves på cykelture, og cykler kan lejes flere steder i området. Foretrækker I at gå langs klinten, kan I følge en ca. 20 km lang trampesti. Stevnsfortet ved Rødvig var en vigtig del af både Danmarks og hele NATOs forsvar under Den Kolde Krig. I dag er fortet et museum, hvor alt står, som det gjorde dengang. Ta’ med på en guidet tur gennem de knap 2 km lange underjordiske gang, blandt kanoner, radarer og missiler. Museet har også en udstilling og en biograf, en souvenirbutik og en café.

Geocenter Møns Klint er et oplagt sted at starte besøget ved klinten. Udover Danmarks smukkeste natur venter jer masser af spændende oplevelser, så sæt en hel dag af til besøget.

Lej sommerhus Fakse Bugt hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Fakse Bugt, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Fakse Bugt er derfor det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Fakse Bugt til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Fakse Bugt her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Fakse Bugt, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.