Del
Vælg mellem 15 sommerhuse
Emne nr. 160-G1012
Idyllisk ferieområde ud til kysten på naturskønne Jungshoved

Bønsvig er en lille landsby med bindingsværksgårde og huse fra 1800-tallet. Det gamle gadekær er omkranset af piletræer og dunhammere, og her er et rigt dyreliv.

Det naturskønne landskab på Jungshoved er rigt på fortidsminder, så der er masser at opleve på en cykel- eller gåtur rundt i området. Et af disse finder man i Bønsvig Skov kun 50 meter fra kysten. Gøngehøvdingen Svend Gønges Hule er et fritstående jættestuekammer og kun en del af det oprindelige gravkammer. Ud over dette står her stadigt otte bæresten og en af de dæksten, der dannede gravkammerets loft. Jættestuekammeret har ikke andet til fælles med Gøngehøvdingen end placeringen midt på Jungshoved, hvor han holdt til. Vil I gerne gå i hans fodspor, kan I på Fotobogen Sydsjælland gratis downloade vejledning, kort og beskrivelser.

Sommerhusene ved Bønsvig ligger tæt på Bønsvig Strand, hvor man kan tage sig en dukkert fra badebroen. Børnefamilier vil sikkert foretrække en dag ved vandet på en af Danmarks mest børnevenlige badestrande, Feddet Strand. Det tager kun en halv time i bil at komme til stranden på den anden side af Præstø, hvor den lange sandstrand og det lave rolige vand med sandbund er turen værd. I højsæsonen er der livreddere på stranden. Stranden er også særdeles velegnet til vandsport, som f.eks. windsurfing, og man kan leje udstyr på stranden. Ved stranden er der også en kiosk, toilet samt en p-plads, hvor en dagsbillet koster 40 kr.

Familiens lystfiskere kan pakke waders og fiskegrej i bilen og køre den korte tur til Batterivej ved Roneklint, hvor der er masser af havørreder.

I vandet og på landjorden omkring Jungshoved, Stevns og Møn levede der for 63 mio. år siden både hajer, krokodiller og dinosaurer, og i Faxe Kalkbrud og på Geomuseum Faxe kan hele familien på en helt særlig oplevelse. Ta’ med på en guidet fossiljagt i Faxe kalkbrud og find feriens bedste souvenir i form af fossiler af dyr, som levede her den gang. Man kan leje hammer og mejsel på museet, men det er en god ide at tage praktisk tøj og fodtøj på og huske solhat og -briller samt solcreme og vand, da solen her kan være meget skarp. De smukke blå kalksøer frister på en varm og støvet dag, og der må gerne soppes i dem. På selve Geomuseum Faxe fortælles meget mere om kalkbruddets og området geologi og kulturhistorie. Den smukkeste udsigt over kalkbruddet og de blå søer fås fra museets 1. sal og fra udkigsplatformen Prismet.

Har I tid til flere udflugter, kan en tur til Stevns Klint og Stevnsfortet samt det billedskønne Møn anbefales.

Lej sommerhus Bønsvig hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Bønsvig, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bønsvig er således det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Bønsvig til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Bønsvig her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Bønsvig, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.