Del
Vælg mellem 24 sommerhuse
Emne nr. 034-FA072
Tæt på vandet i et af Danmarks mest naturskønne områder

Området ved Faxe kaldes også Kalklandet – pga. kalkbruddet. På Geomuseum Faxe kan man opleve stedets geologi og kulturhistorie helt tilbage til for 63 mio. år siden, da havet her havde koralrev, hajer og krokodiller, og hvor der levede dinosaurer på landjorden. Det gør der heldigvis ikke mere, men fossiler af de mange spændende fortidsdyr findes stadigt i klinten. Derfor er fossiljagt i Faxe kalkbrud er en helt speciel oplevelse for både børn og voksne. Tager I med på en af de guidede ture, kan I få hjælp til at fastlægge, hvad det er, I finder. Værktøj til arbejdet kan lejes på museet, men det er en god ide at medbringe solcreme, -briller og -hatte samt vand og praktisk beklædning. Efter endt jagt kan man soppe i de fantastiske blå kalksøer. Fra museets 1. sal har man den mest fantastiske udsigt over kalkbruddet – det samme får man fra udkigsplatformen Prismet.

Ferieområdet Faxe ligger ud til den rolige Faxe Bugt mellem Stevns og Møn, hvor der begge steder er ufatteligt smukke klinter og verdensnaturarv. Bugten har flere dejlige sandstrande, hvor af stranden ved Faxe Ladeplads og på Feddet er særligt populære og børnevenlige. Begge med det eftertragtede Blå Flag. Badestranden ved Faxe Ladeplads har rampe til kørestole og barnevogne, toilet og p-plads i nærheden. Feddet Strand er en lang sandstranden, her er sandbund og lavt vand og livreddere i højsæsonen. Stranden er også velegnet til vandsport, og man kan leje udstyr til bl.a. windsurfing. Her er også en kiosk, toilet samt p-plads, hvor en dagsbillet koster 40 DKK.

Faxe Ladeplads Miniby og Park er et hyggeligt sted, hvor de fine detaljerede og håndlavede huse i størrelsesforhold 1:10 viser, hvordan Faxe Ladeplads så ud i 1920’erne. Man kan bruge mange timer i minibyen og parken, da parken også har en smalspors togbane, en legeplads, bordfodbold, minigolfbane og andre sjove aktiviteter. Parken har steder, hvor man kan indtage den medbragte madkurv, og der kan også købes forfriskninger på stedet.

Planlægger I en udflugt, kunne Næstved være målet. Byen ligger kun en halv times kørsel fra Faxe. Her ligger den lille dyrepark – Zoopark Sydsjælland med både vilde og tamme dyr. Blandt de mere eksotiske er Nordens eneste hvide tiger. Børnene vil også elske den flotte naturlegeplads. Medbragt mad og drikke må gerne nydes her, men forfriskninger kan også købes her. Et andet spændende sted er Næstved Automobilmuseum hvor man kan opleve veteranbiler fra mange lande, motorcykler og knallerter, landbrugsmaskiner, fly og andre transportmidler samt en fin udstilling med værksteder, forretninger og et klasseværelse – alt sammen fra 1950’erne. Garderhusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening ligger ligeledes i Næstved, og er I interesseret i kampvogne og andre militære køretøjer, er dette lige sagen. Det koster ikke noget at komme ind, og der må kravles op på alle køretøjerne.

Der er også kun en halv time i bil til Koldkrigsmuseet Stevnsfortet ved Rødvig. Fortet var en vigtig del af både Danmarks og NATOs forsvar under Den Kolde Krig. I dag er fortet et museum, hvor alt står, som det gjorde dengang. Ta’ med på en guidet tur gennem de knap 2 km lange underjordiske gang, blandt kanoner, radarer og missiler. Museet har også en udstilling og en biograf.

Lej sommerhus Faxe her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Faxe, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Faxe er således det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Faxe til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Faxe her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Faxe, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.