Del
Vælg mellem 2 sommerhuse
Emne nr. 034-8164
Ferieparadis for lystfiskere, badegæster og naturelskere

Roneklint ligger smukt og godt på nordsiden af Jungshoved tæt ved indsejlingen til Præstø Fjord. Den uberørte natur indbyder til aktivt friluftsliv, og der er masser at se på og opleve, hvis man begiver sig ud på tur til fods eller på cykel. Bl.a. fortidsminder. Roneklint skanse fra ca. år 1808 var en af mange langs de danske kyster. I dag ligger kun skansebakken og den ydre jordvold tilbage, men i det lille fyrtårn, der også er fugletårn, kan man se en lille udstilling omkring områdets natur og historie. Her er også et rum, hvor man må spise sin medbragte mad. Fra fugletårnet er det bl.a. muligt at se knopsvaner.

På skrænten ned mod stranden står de gamle træer faretruende tæt på at styrte i havet, og går man ned af skrænten kan man finde muslinger, flintesten og måske endda rav på stranden. Det lave vand er perfekt til en soppetur, og har I fiskenet med til børnene, kan de måske fange rejer til frokosten. Der er også en badebro ved stranden.

Lige på den anden side af Præstø Fjord ligger en af områdets allerbedste badestrande; Feddet Strand. Den lange sandstrand indbyder til familiehygge og leg med sandbund og lavt vand, og i højsæsonen er der livreddere på stranden. Vandet her er også et yndet sted for bl.a. windsurfere, og udstyr til en tur på vandet kan lejes på stranden. Her er også en kiosk og toilet samt en p-plads, hvor en dagsbillet koster 40 kr.

Er der lystfiskere i familien, kan de roligt se frem til ferien ved Roneklint – året rundt. Tag waders med og parker bilen for enden af Batterivej – der er mange havørreder mellem de første to revler.

Tilbage på land kan turen gå videre til landsbyen Roneklint og til Præstø, der begge emmer af historie og nostalgi med ægte landsbymiljø, smukke gamle huse og brostensbelagte gader.

På blot en halv time i bil, kan I komme 63 mio. år tilbage i tiden. Sæt en hel dag af til et besøg i Faxe Kalkbrud og på Geomuseum Faxe og gi’ familien en helt særlig oplevelse. Ta’ med på en guidet fossiljagt i Faxe kalkbrud og find jeres egne fossiler af bl.a. hajer, krokodiller og dinosaurer, som levede her for så mange år siden. Hammer og mejsel kan lejes her, men husk at tage solhat og -briller samt solcreme og vand med, da solen her kan være meget skarp. Guiden kan fortælle om stedets spændende historier og hjælpe jer med at klarhed over, hvad det helt præcis er, I har fundet. Undervejs kan der soppes i de smukke blå kalksøer. På Geomuseum Faxe kan I blive meget klogere på kalkbruddets geologi og kulturhistorie, og på 1. sal får I den mest fantastiske udsigt over kalkbruddet.

Lej sommerhus Roneklint hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Roneklint, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Roneklint er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Roneklint til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Roneklint her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Roneklint, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.