Del
Ferieområde med kultur-, natur- og historieoplevelser

Det charmerende og naturskønne Nordsjælland har masser at byde på for hele familien – uanset om I er til slotte, museer, aktiv ferie eller afslapning ved stranden.

De små og hyggelige ferie- og fiskerbyer langs Nordsjællands kyst ligefrem oser af idyl med stråtage, bindingsværk og brostensbelagte stræder, og så ligger de som perler på en snor. En af disse er Gilleleje, der i 2015 løb med æren at blive kåret som byen med Danmarks Bedste Værtskab. Fiskeri- og lystbådehavnen danner det naturlige centrum for byens aktive handelsliv. Endnu en af de dejlige feriebyer er Liseleje, der den dag i dag har bevaret meget fra gamle dages klassiske badebyer. Her er tempoet nede i gear, her finder I skønne små butikker og gode spisesteder.

Nordsjællands feriebyer ligger ved Den Danske Riviera, hvor den ene børnevenlige badestrand afløser den anden. Her er der roligt badevand, fine sandstrande, Blåt Flag og livreddere, toiletter og kiosk ved de fleste strande. Tisvildeleje og Hornbæk strande har desuden rampe for kørestolsbrugere, der jo også kommer børnefamilier med klapvogne til gode. Strandene er også flittigt besøgt af windsurfere.

Tiltrækkes I af de mange slotte i ”Kongernes Nordsjælland”, er et besøg på Fredensborg Slot et must. Her kan man også nyde den unikke barokhave. Hamlets og Holger Danskes slot, Kronborg Slot, ligger lige ud til Øresund i Helsingør. Slottet blev optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste i år 2000. I Hillerød finder I Nordens største renæssanceslot; Frederiksborg Slot. Det smukke slot, slotskirken og slotshaven er alle åbent for besøgende.

Blandt Nordsjællands store naturoplevelser er Danmarks næststørste skov, Gribskov. Her findes noget af den oprindelige oldtidsskov og flere gode cykel- og vandreruter. Skoven er i dag en del af UNESCOs Verdensarv.

Ved Helsingør Havn og Kronborg Slot ligger det prisbelønnede M/S Museet for Søfart. Museet er en arkitektonisk oplevelse, og ud over udstillingerne er her masser for børn, f.eks. et stort legemotorskib, hvor hele familien kan opleve at stå til søs. I det hyggelige fiskerleje Humlebæk ligger Louisiana – Museum for Moderne Kunst. Museet er et af de fineste kunstmuseer i verden. Ved Hillerød ligger Æbelholt Klostermuseum, hvor man kan se ruinerne af middelalderens største nordiske Augustinerkloster, skeletter fra udgravningen og en klosterhave med mange lægeurter. 14 dage i juni afholdes der hvert år middelaldermarked ved museet.

Lej sommerhus Nordsjælland hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Nordsjælland, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Nordsjælland er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Nordsjælland til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Nordsjælland hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Nordsjælland, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.