Del
Vælg mellem 119 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vejby Strand_130-E09778
Emne nr. 130-E09778
Højt på en bakketop - på toppen af Nordsjælland

Ferieparadiset Vejby Strand ligger på mere end en måde på toppen af Sjælland. Det dejlige sommerhusområde er nemlig det højeste punkt ved Den Danske Riviera mellem Rågeleje og Tisvildeleje. Udsigten over vandet er fantastisk, men det betyder også, at man skal af en trappe ned af de høje skrænter for at komme til stranden – men stranden er det hele værd. Foretrækker man en lettere tilgængelig strand, har begge nabobadebyer en sådan. Begge strande er børnevenlige med alle nødvendige faciliteter, og derudover er Tisvilde Strand handicapvenlig med kørestolsrampe og handicaptoiletter.

Det smukke kuperede landskab ved Vejby Strand er helt perfekt til vandreture og naturoplevelser. Turen kunne med fordel gå til det fredede område Heatherhill, hvor fårene græsser på heden hele sommeren. De stejle skrænter tiltrækker også paraglidere, der ynder at tage afsæt her og svæve ud over kysten. Foretrækker I at køre hertil, er der p-plads ved indgangen til det fredede område.

Knap 14 km fra Vejby Strand ved Frederiksværk ligger besøgsbondegården Grønnehavegård, hvor man kan hygge sig med de mange kæledyr, komme på traktortur på engene eller få ponytrækture. En anden besøgsgård ca. 11 km fra Vejby Strand er Smidstrup Farmen ved Gilleleje. Også her kan man klappe de mange søde dyr og deltage i aktiviteter – begge steder er hyggelige udflugtsmål for børnefamilier.

Vil I opleve flere dyr og fugle, er Nordsjællands Fuglepark lidt nord for Esrum Sø et hit. Foruden 250 forskellige arter af fugle, bl.a. påfugle og papegøjer, har parken også krybdyr, fisk, afrikanske dværggeder, kænguruer og mange flere slags dyr. Her er daglige flyveshows med papegøjerne, og børnene kan være med til at fodre dværggederne. Forfriskninger kan købes i parken, men man er også velkommen til at tage madkurv med hjemmefra. Der er mulighed for at nyde denne både inden- og udendørs. Er der mere energi tilbage i børnene, kan dette brændes af på Esrum Klosters store naturlegeplads, inden turen går tilbage til sommerhuset.

Må der godt være lidt flere udfordringer i legen, kan en tur til Havreholm Klatrepark ved Hornbæk anbefales. Klatreparken har baner af forskellige sværhedsgrader og i højder fra 1 til 16 meter over jorden, så der er udfordringer til alle. Sikkerheden er selvfølgelig i top. De i familien, der ikke er så meget til højder, kan udfordre hinanden på disc golf banen eller spille frisbee golf. I kiosken kan man købe velfortjente forfriskninger, så man kan nyde de veloverståede strabadser.

Lej sommerhus Vejby Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Vejby Strand, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vejby Strand er således det oplagte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Vejby Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Vejby Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Vejby Strand, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.