Del
Vælg mellem 259 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Udsholt_090-94482
Emne nr. 090-94482
Bakker og skove, strande og skønne udflugtsmål

Ferieområdet ved den lille landsby Udsholt ligger på toppen af Nordsjælland i et smukt bakket terræn, der indbyder til cykel- og vandreture. F.eks. er der under 2 km til 10 bronzealderhøje, Maglehøjene. Knap 6 km herfra ligger det lyngklædte og fredede område Heatherhill, hvor de græssende fårene får stedet til at minde og skotsk højland.

Udsholt har egen badestrand, der ligger mellem Rågeleje og Smidstrup på den danske riviera. Børnevenlige strande med lavt vand og med livredder i sommerperioden.

Sommeren igennem kan man tage på tur med Nordsjællands Veterantog. Toget kører fra Græsted, og torsdag er der aftenture til Gribskov – om søndagen går turene til Helsingør. Sæsonen starter ved Græsted Veterantræf i Pinsen, og her kan man stå på toget direkte fra træfpladsen. Træffet er det helt store tilløbsstykke for familier, der er vilde med smukke gamle køretøjer. Her er alt fra veteranbiler til dampmaskiner, amerikanerbiler og traktortræk.

Ved Græsted ligger også Nordsjællands Fuglepark og zoo. Parken er nordens største fuglepark med mere end 1500 fugle fordelt på 250 arter. Her kan man bl.a. flyveshows med de smukke papegøjer. Børnene kan være med til at fodre de afrikanske dværggeder og primater (lorier), og man kan gå rundt inde i de store voliere blandt de flyvende fugle. I zooen er der spændende dyr som bl.a. egernaber, surikater, kæmpeskildpadder og kænguruer. Man kan købe forfriskninger eller selv have mad og drikke med. Der er borde og bænke både inde og ude.

Hvad siger I til et besøg på en økologisk planteskole, hvor alle planter kan spises? Det kan I på Fuglebjerggaard i Helsinge. Her har Camilla Plum et paradis med alt fra frugttræer til krydderurter og bær. I gårdbutikken kan man købe herlighederne med hjem, og samme sted kan man købe kødprodukter fra stedets egne dyr.

Lej sommerhus Udsholt hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Udsholt, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Udsholt er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Udsholt til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Udsholt her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Udsholt, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.