Del
Vælg mellem 148 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Tisvildeleje_121-93-2594
Emne nr. 121-93-2594
Dejligt feriested ved Den Danske Riviera i Nordsjælland

Tisvilde ved Den Danske Riviera på toppen af Sjælland har været et yndet feriemål for badegæster siden 1920’erne, og den børnevenlige sandstrand er et charmende sted med de små badehuse. Om sommeren er der livredder på stranden. Ved molen mod øst er der handicapparkering og adgang til stranden for kørestole, og der er handicaptoiletter ved kiosken. Stranden har Det Blå Flag som garant for god vandkvalitet.

Hen over sommeren er der hver lørdag loppemarked i Tisvilde. Her kan man gøre gode fund af ting til hjemmet. Tisvilde har også en dejlig sandstrand, der ligger i forlængelse af byens hovedgade.

Troldeskoven ved Tisvilde Hegn er en eventyrlig oplevelse. Skoven har været fredet i mere end 100 år, og nogle af de gamle fyrretræer stammer helt tilbage til 1700-tallet.

Kan I lide at være aktive i jeres ferie, kan I med fordel benytte jer af de mange cykelruter i området. Ta’ f.eks. turen de 26 km fra Tisvildeleje til Frederiksborg Slot i Hillerød. Turen går gennem den store Gribskov, gennem hyggelige små landsbyer, forbi marker og åer. Er I friske på en længere tur, og vil I gerne cykle tæt på kysten, kan I tage Nordkystruten, der går langs Den Danske Riviera fra Helsingør til Hundested. Bliver turen for lang, kan man tage cyklen med på toget, der kører på samme strækning. Har I ikke cykler med på ferie, kan de lejes flere steder i området.

En anden hyggelig togtur, dog uden cykler, er veterantoget, der kører fra Græsted til Tisvildeleje. Toget kører de tre første søndage i august. I Græsted kan man besøge værkstederne hvor togene vedligeholdes. Ved Græsted kan man også besøge Nordsjællands Fuglepark med mere end 250 forskellige fuglearter og andre spændende dyr som kæmpeskildpadder, surikater, kænguruer og aber, krybdyr og fisk. Hver dag afholdes flyveshow med de farvestrålende papegøjer.

Lej sommerhus Tisvildeleje hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Tisvildeleje, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Tisvildeleje er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Tisvildeleje til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Tisvildeleje her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Tisvildeleje, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.