Del
Vælg mellem 234 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gilleleje_130-E06317
Emne nr. 130-E06317
Ferie- og fiskerby med sjæl, hygge og gode oplevelser

Gilleleje i Nordsjælland ligger som en af flere skønne feriebyer ved Den Danske Riviera. Rundt om byen finder man derfor mange børnevenlige badestrande. Tættest på ligger Gilleleje Veststrand – i gåafstand fra byens centrum. Der er p-plads og toilet ved stranden, livredder i sommerperioden og det eftertragtede Blå Flag, der viser, at her er badevandskvalitet og strandforhold i top. Det er også her, der afholdes torvemarked.

I Gilleleje er man rigtig glad for at få besøg, og byen gør derfor meget for at her skal være rart at være. Derfor er byen inden for de sidste par år blevet kåret både som landets mest kreative by og byen med landets bedste værtskab. Oplev selv den gode stemning i byens butikker og spisesteder og ta’ f.eks. med på en guidet byvandring i den gamle bydel øst for havnen. Her er der ren idyl med stokroser, velbevarede stråtækte fiskerhuse og smalle gader. Det er også i Gilleleje, man finder Sjællands største fiskerihavn – lige midt i byens centrum. I den gamle bydel ligger tre af Museum Nordsjællands museer, hvor temaet er byens fiskerihistorie. I skibshallerne fortælles om fiskeri i området gennem 500 år, og man kan besøge de gamle fiskerhuse, frugthaven og caféen.

Kan I lide at cykle, er Gillelejestien til Hillerød en smuk tur. Turen er 27 km lang og går gennem Gribskov, der er med på UNESCOs Verdensarvsliste og en af Danmarks største skove, til Esrum, hvor man kan gøre holdt ved Esrum Kloster, hvor der sommeren igennem er festivaler og middelalderstemning. Inden turen går tilbage til Gilleleje, kan man besøge Frederiksborg Slot, slotskirken og den barokke slotshave. Slottet har også spændende aktiviteter for børn. Der er i det hele taget mange smukke cykelruter i Nordsjælland, og cykler kan lejes flere steder i området, hvis man ikke selv har dem med hjemmefra. Vil I hellere opleve den nordsjællandske natur på en mere magelig vis, er Nordsjællands Veterantog en god mulighed. Toget kører fra Græsted, og der er flere ruter. Bl.a. alle torsdag aftener i juli via Gilleleje til Hornbæk.

Lej sommerhus Gilleleje hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Gilleleje, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Gilleleje er således det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Gilleleje til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Gilleleje hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Gilleleje, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.