Del
Vælg mellem 108 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Melby_121-93-3312
Emne nr._121-93-3312
Landsby i hyggeligt område ikke langt fra hav, sø og fjord

Den hyggelige lille landsby Melby ligger i ferieområdet bed Asserbo og Liseleje og er således omgivet af vand. Der er derfor kun en smuttur til de dejlige badestrande ved Den Danske Riviera, til Danmarks største Sø Arresø og til Roskilde Fjord.

Melby er specielt kendt for de fem bronzealderhøje, der ligger på rad og række i det naturskønne landskab, men der er meget andet historie i området. Asserbo Slotsruin 7 km øst for Melby ligger i smukke omgivelser og giver de besøgende et rigtig godt indtryk af, hvordan slottet oprindelig så ud. Slottet stammer tilbage fra 1100-tallet og blev byttet som et munkekloster. Slottet bestod af en hovedbygning, et tårn og flere bindingsværkshuse, og da området dengang var et vådområde, kunne man kun komme til slottet via en vindebro.

Mere spændende historie finder man i Frederiksværk. Besøg Krudtværket og Industrimuseet, hvor der om sommeren er rundvisning i børnehøjde. Gjethuset var i sin tid kanonstøberi, men er i dag kunst- og kulturhus. Brandværns- og bunkermuseet ligeledes i Frederiksværk vil begejstre både børn og voksne. Her må man røre ved tingene, og man kan få en køretur i en af veteranbrandbilerne.

Den optimale historiske idyl finder man i Kikhavn, der er egnens ældste landsby. Her er der stråtage og stokroser, fred og ro – og ingen biler. Landsbyen står i dag så god som den gjorde for 200 år siden, hvor en voldsom brand gjorde alvorlig skade. Af hensyn til brandfare, har biler ingen adgang i byen, ligesom man heller ikke må bruge åben ild. I det billedskønne landskab ved Kikhavn ligger også Spodsbjerg Fyr og Fyrgården samt polarforskeren Knud Rasmussens Hus, der i dag ligger som et museum over hans liv og ekspeditioner.

Blot 7 km øst for Melby ligger børnenes favorit; besøgsbondegården Grønnehavegård. Her kan man kæle for søde kaniner, marsvin, ællinger og kattekillinger og tage med på traktorture på engene, hvor skotsk højlandskvæg græsser. Man kan også være med til at fodre dyrene og få en trækture på en pony. Lækkerier kan købes i caféen, men man må også gerne selv have madkurv med.

Lej sommerhus Melby her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Melby, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Melby er således det perfekte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Melby til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Melby hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Melby, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.