Del
Vælg mellem 9 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kregme_160-G4507
Emne nr. 160-G4507
Afslappende ferieområde mellem fjord og sø tæt på havet

Midt mellem Roskilde Fjord og Arresø knap 4 km syd for Frederiksværk ligger Kregme. Et stille og roligt ferieområde, hvor flere af husene har udsigt til vand. Stedet er kendt for sin gamle kampestenskirke, der ligger majestætisk på en lille bakke. Inde i kirken kan man se den smukke altertavle fra 1844, et glasmaleri med motivet; Kristus som verdensdommer samt et kalkmaleri med motivet; barnemordet i Betlehem.

Arresø, der er Danmarks største sø, kan nydes både til vands og til lands. Man kan gå tur i skovene Auderød og Sonnerup langs søen, og her er et rigt fugleliv. Desværre er vandkvaliteten ikke til, at man kan bade i søen – til gengæld er der børnevenlige badestrande både i Roskilde Fjord og Isefjord samt i stribevis langs Den Danske Riviera ud til Kattegat, bl.a. i Liseleje. Det er tilladt at sejle på søen uden motor største delen af året, men al sejlads og aktivitet i øvrigt på vandet er forbudt fra 1. marts til 1. juli af hensyn til fuglelivet. Det er tilladt at fiske visse steder i søen - hvor og hvornår kan man få at vide på Fiskeridirektoratets hjemmeside. Fisketegn kan købes på nettet

Ta’ turen ind til Frederiksværk og ned på den stemningsfyldte lystbådehavn, hvor der bl.a. er en fiskehandel, en restaurant og en legeplads. Midt i byen ligger den smukke Frederiksværk Kirke omkranset af Arresø Kanal. Besøg også Krudtværket og Industrimuseet, hvor der om sommeren er åbent for besøg samt rundvisning for børn. Besøg også Gjethuset, der oprindeligt var kanonstøberi, men i dag er et spændende kunst- og kulturhus.

Brandværns- og bunkermuseet i Frederiksværk er en drøm af et museum for børn og andre fans af brandbiler. Her må man røre ved tingene, prøve at sidde i køretøjerne, og museets frivillige inviterer på køretur i en af veteranbrandbilerne.

Lej sommerhus Kregme her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Kregme, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Kregme er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Kregme til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Kregme her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Kregme, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.