Del
Vælg mellem 170 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rågeleje_160-G4306
Emne nr. 160-G4306
Charmerende gammel fisker- og badeby på toppen af Nordsjælland

Rågeleje ligger i et populært ferieområde med andre bade- og fiskerbyer på toppen af Nordsjælland, også kaldet Den Danske Riviera. Rågelejes historie går tilbage til middelalderen som hjemsted for sildefiskeri.

Rågeleje har strandpromenade, kønne stribede badehuse og livredder i badesæsonen. Stranden har et bælte med sten, men i vandkanten er der fin sandbund. Her er p-plads, toiletter og kiosk i nærheden. Et dejligt sted at tilbringe en varm sommerdag med familien.

Landskabet ved Rågeleje er præget af bløde bakker skabt af istiden, bl.a. Heatherhill der er et fredet naturområde beliggende helt ud til vandet, hvor man om sommeren kan nyde synet af græssende får. Fra kysten kan man fange flotte havørreder.

Det kan anbefales at tage turen til Gilleleje, hvis I har lyst til en by-/shoppetur. Gilleleje er inden for de sidste par år blevet kåret både som landets mest kreative by og byen med det bedste værtskab. Her er fine butikker og spisesteder, og det er hyggeligt at tage på en guidet byvandring i den gamle bydel. Stokroser, velbevarede stråtækte fiskerhuse og smalle gader fuldender idyllen. I den gamle bydel ligger tre museer, der alle handler om byens og fiskeriets historie. I skibshallerne kan man få mere at vide om fiskeri i området gennem 500 år, og man kan besøge de gamle fiskerhuse, frugthaven og caféen. Gilleleje har Sjællands største fiskerihavn, som ligger midt i byen.

Det er en stor oplevelse at besøge Nordsjællands Fuglepark ved Græsted. Her kan man opleve mere end 250 forskellige fuglearter samt andre spændende dyr som kæmpeskildpadder, surikater, kænguruer og aber samt forskellige krybdyr og fisk. Hver dag afholder parkens biolog flyveshow med de smukke papegøjer, hvor man kan glæde sig over synet af de farvestrålende fugle og blive klogere på disse. I Græsted danner Eventpladsen rammen om spændende arrangementer gennem året så som børnedyrskue og veterantræf.

Kan I lide at opleve ferielandet i sadlen på cyklerne, kan I se frem til skønne cykeloplevelser i landskabet nær Rågeleje. Bl.a. i Gribskov finder I gode cykelruter, og I kan cykle langs kysten. Også Troldeskoven ved Tisvildeleje er fyldt med spænding og eventyr med krogede fyrretræer, hvor af nogle stammer helt tilbage til 1700-tallet.

Lej sommerhus Rågeleje her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Rågeleje, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Rågeleje er således det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Rågeleje til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Rågeleje hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Rågeleje, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.