Del
Vælg mellem 76 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Munkerup_121-93-1093
Emne nr. 121-93-1093
Et attraktivt ferieområde i rolige og naturskønne omgivelser

Munkerup ved Den Danske Riviera ligger mellem Gilleleje og Dronningmølle. Her kan man nyde ferien i fred og ro i pagt med naturen og ikke langt fra de skønneste badestrande. Dronningmølle Strand er omkranset af klitter, så man kan vælge, om man vil ligge helt nede ved vandet eller i en gryde i klitterne. Stranden har Det Blå Flag, som garanti for god vandkvalitet og fine strandforhold, rampe til bl.a. kørestole og klapvogne, p-plads og livredder i sommerperioden. Gilleleje Veststrand ligger i gåafstand fra Gilleleje centrum. Også her er der p-plads og toilet ved stranden, livredder i sommerperioden og det eftertragtede Blå Flag.

I skoven og langs kyststrækningen ved Munkeruphus kan man fra sommeren 2019 opleve kunst og naturformidling på en helt ny måde med workshops, aktiviteter og læring under titlen Munkerup Park. Det nye tiltag markerer Munkeruphus’ 30 års jubilæum og husets tidligere, nu afdøde beboer, hybrid-kunstneren Gunnar Aagaard Andersens 100 års dag.

Ved Esrum ligger Nordens største fuglepark med mere end 1500 fugle fordelt på 250 arter. Hver dag kan man opleve flyveshow med de smukke papegøjer, mens parkens biolog fortæller om de farvestrålende fugle. Parken har også kæmpeskildpadder, kænguruer, geder og aber. Man må gerne nyde den medbragte madkurv i parken.

Et andet godt udflugtsmål er klatreparken ved Havreholm Slot knap 8 km syd for Munkerup. Her kan man bevæge sig rund mellem træernes kroer på baner af forskellige sværhedsgrader. Alle over 130 cm høje kan være med. Ta’ også en tur med den 208 m lange svævebane og nyd suset i maven, når I flyver gennem luften.

Nordsjælland kaldes også Kongernes Nordsjælland pga. de mange slotte, der findes i området. Inden for en halv times køretur kan man fra Munkerup komme både til Fredensborg Slot, Kronborg i Helsingør og Frederiksborg Slot i Hillerød.

Lej sommerhus Munkerup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Munkerup, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Munkerup er således det perfekte valg når det handler om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Munkerup til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Du er altså fri for at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Munkerup hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Munkerup, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.