Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus St. Havelse Strand_130-E14221
Emne nr. 130-E14221
Et smukt og fredeligt ferieområde ned til Roskilde Fjord

Roskilde Fjord er en af landets vigtigste yngleområder for vandfugle, og der er et rigt plante- og dyreliv på fjordens 30 småøer. Men de er også andre spændende ting ved fjorden. Langs bredden kan man stadigt finde spor efter stenalderfolkene, som levede her, i form af pilespidser, stenknive, dyreknogler og skaller fra østers og muslinger. Også vikingerne levede på disse kanter, og i Roskilde kan man på Vikingemuseet se både rester af originale vikingeskibe samt et rekonstrueret, som man kan komme på sejltur med på fjorden. I juli og august er der masser af aktiviteter for børn på museet.

Man kan også komme med på sejltur på Roskilde Fjord med M/S Svanen. Her kan man have cykler med, hvis man kan lide at komme rundt i ferielandet på to hjul. Der er mange smukke cykel- og vandrestier lands Roskilde Fjord og Isefjord, der bringer jer gennem skove og bakkede landskaber.

Der er kun 12 km til Frederikssund, hvis historie går tilbage til vikingetiden. På frilandsmuseet vikingebopladsen på Kalvøen har man rekonstrueret en vikingelandsby med grubehuse, langhuse, værksteder, anløbsbro og meget mere. Her afholdes der hvert år vikingespil og vikingemarkeder, hvor der også er aktiviteter i børnehøjde, og der er fri entre til museet.

Vil I kombinere en bytur med historiske oplevelser for hele familien, er Frederiksværk et godt bud, og så ligger det kun 10 km fra St. Havelse. Midt i byen ligger den smukke Frederiksværk Kirke omkranset af Arresø Kanal, og på den hyggelige lystbådehavn kan man købe fisk med hjem fra fiskehandelen eller nyde den på restauranten. Museumsbesøg kan være mange ting, men er I til krudt og kugler, er Krudtværket, Industrimuseet og det tidligere kanonstøberi Gjethuset et sikkert hit. Det samme er Brandværns- og bunkermuseet. Museet er børnevenligt, da man her gerne må røre ved tingene og tage med på en køretur i en veteranbrandbil.

Lej sommerhus St. Havelse Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse St. Havelse Strand, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus St. Havelse Strand er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse St. Havelse Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus St. Havelse Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus St. Havelse Strand, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.