Del
Vælg mellem 31 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ølsted_130-E14227
Emne nr. 130-E14227
Et naturskønt område mellem Roskilde Fjord og Arresø

I ferieområdet ved byen Ølsted er der fred og ro og masser af muligheder for både at nyde og være aktiv i naturen. I den gamle grusgrav er der i dag et rekreativt område med naturlegeplads, fugletårn og friluftsscene, hvor der ofte afholdes koncerter, bålsted og madpakkehus, så man kan være her flere timer ad gangen. Nyd den smukke udsigt over sø og fjord fra toppen af grusgraven.

Ølsted har også en skulpturpark med en permanent udstilling af bronzeskulpturer af bysbarnet Misja Kristoffer Rasmussen. Motiverne er dyr, græske guder og mennesker. Derudover udstilles der løbende skulpturer af forskellige kunstnere fra hele verden i andre materialer, f.eks. marmor og glasfiber. Skulpturparken ligger i haven til Ølsted Kro, så man kan kombinere et godt måltid med besøg i parken.

Mere fart over feltet er der i skaterparken Olliestedet i Ølsted, hvor man kan løbe på skateboards, rulleskøjter og løbehjul. Det er gratis at benytte faciliteterne, og åbningstiderne kan ses på Olliestedets hjemmeside.

Der er kun knap 14 km til Frederikssund, en aktiv handels- og kulturby. Frederikssunds historie går tilbage til vikingetiden, og vikingerne spiller stadigt en rolle i byen. Bl.a. afholdes der hvert år vikingespil og vikingemarkeder i byen, hvor der også er aktiviteter i børnehøjde. Det hele foregår på frilandsmuseet vikingebopladsen på Kalvøen. Bopladsen er rekonstrueret, så den fremstår som en historisk korrekt landsby med både grubehuse, langhuse, værksteder, anløbsbro og meget mere. Der er fri entre til museet.

Kunstinteresserede bør lægge vejen forbi Willumsens Museum i Frederikssund. Museet har både en permanent og løbende udstillinger, er handicapvenligt, og hver den 2. søndag i md. er her familiedag med kreative aktiviteter for både børn og voksne.

Tæt ved Ølsted ligger hele to spændende slotsruiner; Dronningholm Slot ved Auderød og Asserbo Slotsruin. Dronningholm Slot er fra ca. år 1200 og var en af landets største borge. En brand i år 1525 gjorde det af med slottet, og i dag er der kun voldene tilbage. Ruinen efter Asserbo Slot ligger nord for Arresø. Slottet stammer tilbage fra 1100-tallet, hvor det oprindelig blev opført som et kloster for munke fra karteuserordenen. Ruinerne viser tydeligt, hvordan slottet så ud. Det bestod af en hovedbygning, bindingsværkshuse, tårn og vindebro, da området oprindeligt var vådområde.

Lej sommerhus Ølsted her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Ølsted, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ølsted er således det perfekte valg for en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Ølsted til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Ølsted her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Ølsted, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.