Del
Hold ferie i en badeby - så smuk og idyllisk som i gamle dage

På toppen af Nordsjælland og helt ud til Hesselø Bugt ligger Liseleje, en af landets mest charmerende badebyer. Her er der fred og ro og en atmosfære, der sender tankerne tilbage til tidligere tider, hvor butikkerne var små, betjeningen god og uden stress og jag. Med til at fuldende den perfekte stemning er de mange gårdbutikker med lokalt dyrkede madvarer, hvor man kan handle ved boder langs landevejen. Er I til lopper, er der torvedag i Liseleje hver lørdag hele sommeren.

I gåafstand fra byen ligger den dejlige børnevenlige sandstrand Liseleje Strand. Vandet er lavt og af Blå Flag kvalitet, der er livredder på stranden hele sommeren, ishus og caféer, p-plads, toiletter/handicaptoiletter og legeplads. Der er kørestolsramper helt ned til vandet, så alle kan komme til stranden, og ofte kan man nyde synet af kitesurfere på vandet.

Liseleje er et meget familievenligt ferieområde, hvor I kan være sammen om oplevelserne. Ta’ cykler med på ferie, eller lej dem på stedet, og drag på eventyr i det smukke landskab. Nordsjælland er kendt for sine mange cykelruter gennem skove og langs kysten. Blot en smuttur på under 2 km fra Liseleje ligger Asserbo Slotsruin. Slottet stammer tilbage fra 1100-tallet og var oprindeligt et munkekloster. Ruinerne giver et fint indtryk af, hvordan slottet så ud.

Et andet fint udflugtsmål er Halsnæs godt 5 km fra Liseleje. Her venter jer skønne naturoplevelser med bakker, skov og vand – både Roskilde Fjord og Danmarks største sø, Arresø. Halsnæs er også stedet, hvis I har lyst til at sejle i kajak eller se på kunst, da det særlige lys i området lokker mange kunstnere til.

Lej sommerhus Liseleje her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Liseleje, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Liseleje er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Liseleje til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Liseleje her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Liseleje, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.