Del
Vælg mellem 43 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kikhavn_090-66095
Emne nr. 090-66095
Idyl og historisk stemning i egnens ældste fiskerleje

Søger I et ferieområde med fred og ro, stråtækte huse og ingen biler, så er Kikhavn ved Hundested på Nordsjælland helt perfekt. Landsbyen kan dateres til 1200-tallet og står i dag som for 200 år siden med stråtage og stokroser. Efter en voldsom brand i 1795, der tog de fleste gårde med sig, er landsbyen i dag fredet. For at passe på dette historiske sted, skal bilen parkeres på p-pladsen uden for byen, man skal respektere beplantning m.m. på stranden og undlade at bruge åben ild.

Hele herligheden finder man godt 2 km nordøst for færgebyen Hundested. Kikhavn har en fin strand, og i det smukke, bakkede landskab finder man Spodsbjerg Fyr og Fyrgården samt polarforskeren Knud Rasmussens Hus, der i dag er et museum over hans liv og ekspeditioner. Huset ligger naturskønt med udsigt over Kattegat.

I Kikhavn finder man også gårdbutikken Kik-Forbi, hvor man kan købe hjemmelavede kødvarer af stedets egne dyr samt andre delikatesser som italienske vine, specialøl og oste samt brugskunst. Gårdbutikken har også en café, hvor hjemmedyrkede økologiske grøntsager tilberedes og serveres.

Ta’ turen ind til Hundested, hvor man bl.a. om sommeren kan opleve Sandskulpturfestivallen, shoppe og hygge sig på Torup Marked, og besøge Økosamfundet Dyssekilde, hvor der om lørdagen er både guidet rundvisning samt madmarked.

Et andet godt udflugtsmål er Asserbo Slotsruin lidt nord for Danmarks største sø, Arresø. Slottet stammer tilbage fra 1100-tallet og var oprindeligt et munkekloster. Slottet bestod foruden hovedbygningen af et tårn og flere bindingsværkshuse, og man kom dertil via en vindebro. Ruinerne giver et fint indtryk af, hvordan slottet så ud.
Ved Frederiksværk finder I en af børnenes favoritter: besøgsbondegården Grønnehavegård, hvor man kan hygge sig med de mange klappedyr, og hvor der arrangeres traktorture på engene eller ponytrækture.

Lej sommerhus Kikhavn her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Kikhavn, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Kikhavn er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Kikhavn til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Kikhavn hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Kikhavn, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.