Del
Vælg mellem 61 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hundested_121-93-4514
Emne nr. 121-93-4514
Oplev fred og ro, historiske småbyer og dejlige badestrande.

Holder I ferie i Hundested, har I ikke langt til flere dejlige badestrande. Tættest på er Trekanten Strand, der har fint sand og godt badevand. Stranden ligger tæt på lystbådehavnen. 6 km fra Hundested ligger den børnevenlige Nødebo Huse Strand, og badebyen Liseleje ligger 10 km væk. Stranden her er både børne- og handicapvenlig med Blåt Flag, roligt vand og kørestoleramper helt ned til vandet. Her er toiletter og handicaptoiletter, ishus og caféer og legeplads, og der er livredder på stranden hele sommeren. Vil I hellere bade i Roskilde Fjord eller Isefjorden, er der også børnevenlige strande med lavt vand er.

I Hundested er der masser at opleve. Hele sommeren kan man se de imponerende værker i sand på sandskulpturfestivallen. Kan I lide at gå på marked, vil I synes om Torup Marked, hvor I kan købe alle former for lokale madvarer. Markedet ligger ved Økosamfundet Dyssekilde, hvor der om lørdagen er både guidet rundvisning og madmarked.

3 km syd for Hundested ud til Isefjorden ligger den charmerende bydel Lynæs. På den hyggelige lystbådehavn er der hen over sommeren aktiviteter og levende musik, her er gode spisesteder, ishus, fiskebutik og legeplads. Lynæs er også perfekt, hvis I overvejer at lære at surfe, sejle i kajak eller stand up padle. Surfcenter har instruktører, som kan bookes, og udstyr kan lejes samme sted.

3 km nordøst for Hundested er der dømt ren idyl. Kikhavns historie går tilbage til 1200-tallet, og byen står i dag som for 200 år siden. Byen er bilfri, huse og gårde med stråtag og stokroser samt smalle gader gør det til et skønt sted at være. Blot 2 minutters gang fra Kikhavn ligger besøgsgården Tothaven. Den hyggelige gamle bondegård har mange spændende dyr, heriblandt klappedyr, og børnene kan være med til at malke geder og i det hele taget oplevet livet på landet i gamle dage. Tothaven har også en gårdbutik med eget mejeri, hvor man kan købe hjemmelavet italiensk is og gedeoste, og en café hvor man kan smage herlighederne.

Mellem Kikhavn og Hundested ligger det naturskønne landskab med Spodsbjerg Fyr, Knud Rasmussens Hus og Fyrgården – oplagte steder til picnictur. Polarforskeren Knud Rasmussens hus har siden 1939 været museum med effekter fra polarekspeditionerne. Fyrgården danner rammen om den lokale kunstforenings skiftende udstillinger, hvortil der er fri entre.

Lej sommerhus Hundested hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hundested, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Hundested er således det oplagte valg til en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Hundested til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hundested hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Hundested, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.