Del
Vælg mellem 102 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Asserbo_130-E11215
Emne nr. 130-E11215
Asserbo - tæt ved fjord og sø og børnevenlig badestrand

Asserbo ligger i Nordsjælland mindre end 2 km fra den stemningsfyldte badeby Liseleje. Asserbo er mest kendt for Asserbo Slotsruin, der ligger lidt nord for Arresø. Slottet blev oprindeligt grundlagt i sidste halvdel af 1100-tallet som kloster for munke fra karteuserordenen, og den gang var det omgivet af vådområder, så man kun kunne få adgang til slottet via en vindebro. Slottet bestod foruden hovedbygningen af et tårn og bindingsværkshuse, og ruinerne giver et fint indtryk af, hvordan slottet så ud.

Arresø er Danmarks største sø og via en kanal, der går gennem Frederiksværk by, er den forbundet med Roskilde Fjord. Det er tilladt at sejle på søen i både uden motor, men sejlads og surfing er ikke tilladt fra 1. marts til 1. juli af hensyn til fuglelivet. Det er tilladt at fiske visse steder i søen. Præcis hvor det er tilladt, kan man få at vide på Fiskeridirektoratets hjemmeside, og fisketegn kan købes på nettet. Der må ikke bades i søen, men der er heldigvis mange skønne sandstrande tæt på Asserbo.

I gåafstand fra Liseleje by ligger den børnevenlige sandstrand Liseleje Strand. Her er vandet lavt, og det Blå Flag vidner om høj vandkvalitet. Hele sommeren er der livredder på stranden, og lækkersult kan stilles ved ishuset eller på en af caféerne. Stranden har p-plads, toiletter og kørestolsramper helt ned til vandet. Stranden er også perfekt til bl.a. kitesurfing, og her ligger en legeplads.

Godt 5 km syd for Asserbo mellem Roskilde Fjord og Arresø ligger Frederiksværk. Midt i byen ligger den smukke Frederiksværk Kirke. Læg vejen fordi den lille lystbådehavn og mærk den hyggelige stemning. Her er bl.a. en fiskehandel, en restaurant og en legeplads. De fleste børn og voksne fascineres af brandbiler, og i Frederiksværk ligger Brandværns- og bunkermuseet, hvor man gerne må røre ved og prøve tingene. Man kan sågar være heldig at få en køretur i en af veteranbrandbilerne. Er I til krudt og kugler, bør I besøge Krudtværket og Industrimuseet. Om sommeren er værket åbent for besøg, og der er rundvisning for børn. Gjethuset var oprindeligt kanonstøberi, men i dag er det et spændende kunst- og kulturhus.

Lej sommerhus Asserbo her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Asserbo, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Asserbo er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Asserbo til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Asserbo her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Asserbo, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.