Del
Vælg mellem 70 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hornbæk_130-E02922
Emne nr. 130-E02922
Charmerende ferieby med badestrand og naturskønne omgivelser

På toppen af Sjælland med udsigt til Sverige ligger den eftertragtede ferieby Hornbæk. Stranden er den største og mest besøgte af strandene på Den Danske Riviera. Og stranden har bare det hele; Det Blå Flag, der viser, at her er vandkvaliteten og forholdene på stranden i top, livredder fra kl. 10-18 hele sommeren, p-plads, toiletter og kiosk, borde og bænke til indtagelse af madkurven og rampe til kørestole og klapvogne. Stranden er perfekt til surfing pga. det lave vand, og har man ikke selv udstyret til en tur på bølgen blå, kan det lejes på stranden. Derudover er her en skøn legeplads, hvor der hver onsdag i juli og august er aktiviteter for børn.

Familiens lystfiskere kan godt glæde sig til ferien i Hornbæk. Den sjællandske nordkyst er kendt for store havørreder, og man kan fiske fra både kyst, havne og moler. Man kan også tage med en kutter ud fra Helsingør og fiske bl.a. torsk, sild, fladfisk og makrel i Øresund. Kun 6 min. fra Hornbæk ligger Dronningmølle Fiskesø, der er ideel, hvis familiens yngste skal med på fisketur.

Hen over sommeren er der mange arrangementer og events i Hornbæk. Bl.a. havnefesten sidste weekend i juli. Hele uge 31 er fyldt med sjove gratis aktiviteter for hele familien, alle i sundhedens tegn. Bl.a. dans, fægtning, sejlads, traveture og krabbefiskeri.

I det hele taget er det både nemt og sjovt at holde en aktiv ferie i Hornbæk. Langs Hornbæk Sø er der naturfitness redskaber, og der er mange afmærkede vandre- og cykelruter i plantagen. Cykler kan lejes flere steder, hvis man ikke har sine egne med. Ta’ også børnene med til Esrum Kloster, hvor der sommeren igennem er både festivaler og middelalderstemning. Eller på tur med veterantoget, der bl.a. kører fra Græsted via Gilleleje til Hornbæk alle torsdag aftener i juli. Børnene vil også synes om et besøg i byens lille skaterpark ved Hornbæk Hallen.

Planlægger I en udflugt, er Helsingør et godt mål. Der er kun 13 km hertil og meget at opleve. Et af de mange slotte i ”Kongernes Nordsjælland” er Hamlets og Holger Danskes Kronborg Slot, der ligger lige ud til Øresund i Helsingør og har været med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste siden år 2000. Ved Kronborg Slot ligger det arkitektonisk smukke M/S Museet for Søfart, hvor der foruden de mange skiftende udstillinger også er spændende ting at give sig til for børn. De vil bl.a. elske at komme ombord på det store legemotorskib, hvor de kan stå til søs, kravle op i masten, besøge motorrummet og afprøve hængekøjerne.

Lej sommerhus Hornbæk hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hornbæk, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Hornbæk er således det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Hornbæk til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hornbæk her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Hornbæk, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.