Del
Vælg mellem 135 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Dronningmølle_121-93-1093
Emne nr. 121-93-1093
Fred og ro på toppen af Nordsjælland ved Den Danske Riviera

Den fredfyldte ferieby Dronningmølle er et oplagt sted at tilbringe familieferien. Her er indkøbsmuligheder og spisesteder, gode udflugtsmuligheder og seværdigheder og en herlig bred sandstrand. Stranden strækker sig langs hele Dronningmølle Bugt, hvor det fine sand og det lave rolige vand gør stranden helt perfekt for børnefamilier. Stranden er omkranset af skønne klitter, og der er rampe til kørestole, barnevogne og dårligt gående. På byens campingplads kan børnene tumle på legepladsen, og hele familien kan tage en omgang minigolf.

Den sjællandske nordkyst er kendt for store havørreder, og foruden fiskeri fra kysten kan man tage med en kutter ud fra Helsingør og fiske bl.a. torsk, sild, fladfisk og makrel i Øresund. Dronningmølle har også en fin Put & Take sø med regnbue- og guldørreder og ideelle forhold også for familiens yngste.

Planlægger I at tage en tur til Helsingør, kan I glæde jer til et væld af oplevelser. Byens mest kendte seværdighed er uden tvivl Kronborg Slot, der ligger helt ud til Øresund. Slottet er bl.a. kendt for Holger Danske og Hamlet. Det storslåede renæssanceslot blev optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste i år 2000. På Helsingør Havn kommer man heller ikke uden om Kulturværftet, der indeholder bl.a. turistinformation udstillinger og museum, café og restaurant. På Værftets Madmarked kan man købe streetfood, og her er noget for alle. Besøg også M/S Museet for Søfart, der både har vundet priser for arkitekturen og udstillingerne. Museet kommer hele vejen rundt fra søfartens mytologi over moderne teknologi til historie, samt leg og aktiviteter for store og små. Øresundsakvariet er også et must see.

Et andet spændende udflugtsmål er Gilleleje. Byen er både blevet kåret som landets mest kreative by og byen med landets bedste værtskab. Oplev selv den gode stemning i byens butikker og spisesteder og gå en tur i den gamle bydel øst for havnen, hvor stokroser og smukke stråtækte fiskerhuse fuldender idyllen. I centrum af Gilleleje ligger Sjællands største fiskerihavn, og på Museum Nordsjælland kan man høre om byens og fiskeriets historie. Besøg skibshallerne, de gamle fiskerhuse, frugthaven og caféen.

Knap 7 km syd for Dronningmølle ved Esrum ligger Nordens største fuglepark med mere end 250 forskellige fuglearter, hvoraf nogle er de eneste af slagsen i Nordeuropa. Udover ca. 1500 fugle har parken også mange andre dyr, som f.eks. kæmpeskildpadder, kænguruer, geder og aber. Hver dag kan man se flyveshow, hvor papegøjerne viser deres evner i luften, og hvor parkens biolog fortæller om de farvestrålende fugle. Man kan også være med til at fodre fuglene. Ta’ madkurven med og lav en heldagsudflugt ud af turen.

Lej sommerhus Dronningmølle hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Dronningmølle, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Dronningmølle er således det perfekte valg for en afslappende ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Dronningmølle til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Dronningmølle hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Dronningmølle, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.