Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Helsingør_130-E01305
Emne nr. 130-E01305
Historisk og kulturel by med spændende oplevelser og natur

Vælger I at holde ferie i Helsingør, er I sikre på ikke at løbe tør for oplevelser. Uanset alder og interesser. Her mødes kultur, historie og naturskønne omgivelser. På Helsingør havn kan man ikke undgå at se og blive begejstret for det smukke Kulturværft, der ud over turistinformation også rummer bibliotek, udstillinger og museum, café og restaurant samt en unik udsigt til Kronborg Slot. På havnen finder man også Værftets Madmarked, der er streetfood, når det er bedst. Her er lækkerier for enhver smag, og så kan børnene more sig på legepladsen, mens de voksne spiser færdig.

En anden spændende seværdighed på havnen er M/S Museet for Søfart i fantastiske bygninger fra 2013. Både arkitekturen og udstillingerne har høstet international anerkendelse. Museet har det hele lige fra søens mytologi til moderne teknologi, historie samt leg og aktiviteter for hele familien.

Man kan ikke tage til Helsingør uden at lægge vejen forbi Kronborg Slot, der troner smukt ved Øresund. I udlandet er Kronborg især kendt fra Shakespears Hamlet, men det er også her, Holger Danske sidder og sover. Det storslåede renæssanceslot er oprindeligt fra 1574, men blev genopbygget efter en brand i 1629, hvor kun slotskirken undslap flammerne. I år 2000 blev slottet optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

Øresundsakvariet er et sikkert hit hos børnene både på land og i vandet. Hele sommeren igennem er der daglige gratis aktiviteter for børn som f.eks. krabbefangst, snorkling og marsvinssafari. Året rundt kan man inden døre opleve - og røre ved - havets beboere, spændende udstillinger og foredrag. Er I mere til teknik og maskiner, er et besøg på Danmarks Tekniske Museum et must.

Ta’ cyklerne med på ferie og ta’ på udflugt i Nordsjællands storslåede landskab. Følg cykelruterne gennem de store skove, langs kystens hyggelige ferie- og fiskerbyer til en af områdets børnevenlige badestrande. Tæt på Helsingør finder I bl.a. Grønnehave Strand, der foruden lavt vand af Blå Flag kvalitet også har kiosk, legeplads, toiletter og p-plads helt tæt på. Her er også kørestolsramper og livredder i sommerperioden.

Lej sommerhus Helsingør her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Helsingør, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Helsingør er således det oplagte valg for en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Helsingør til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Helsingør hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Helsingør, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.