Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Emne nr. 084-M66702
Charmerende historisk købstad ved fjord og Storebælts badestrande

Kerteminde er ægte fynsk hygge med gamle fiskerhuse, brosten og bindingsværkshuse. I byen findes et aktivt handelsliv med spændende butikker og spisesteder samt masser af aktiviteter for børn, loppe- og vikingemarked, festivaler og musik. Læg også vejen forbi statuen af byens kendteste Amanda. Kerteminde har hele seks havne, hvor der altid er meget at se på og en særlig atmosfære.

Lystfiskere kan glæde sig over, at Storebælt har noget af Nordeuropas bedste fiskevand efter havørreder, og mange af de gode fiskepladser ligger omkring Kerteminde.

Kan I lide at opleve ferieområdet på cykel, kan turen omkring Kerteminde Fjord og til den naturskønne halvø Hindsholm anbefales. Turistbureauet har cykelkort, og man kan lege cykler her. Vil I gerne køre mountainbike, er stierne i skovene omkring Kerteminde ideelle.

Kerteminde har det særlige tørre Storebæltsklima, og derfor er det vigtigt at vide, hvor områdets bedste badestrande ligger. Kerteminde Nordstrand er den mest populære strand med sand, dejligt lavt og børnevenligt vand med mange revler og Det Blå Flag. På stranden er der baner til beachvolley, håndbold og minigolf samt fine forhold for surfere, og her er p-pladser, kiosk og toiletter. I sommermånederne er der livredder på stranden.

Børnene vil elske at besøge oplevelsescentret Fjord&Bælt, hvor man bl.a. kan røre ved bl.a. krabber, fisk og søstjerner, lære mere om livet i havet og nyde synet af centrets hovedattraktion; de to marsvin og fem sæler. Fjord&Bælt er desuden et forskningscenter.

Ved Kerteminde Fjord ligger Vikingemuseet Ladby med Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden. Skibet blev trukket på land omkring år 925, og den afdøde fyrste blev lagt til hvile der sammen med sine husdyr og andre kostbare ejendele. Skibet er udstillet i en genopført gravhøj. På museet kan man også få meget mere at vide om vikingernes liv på egnen.

Lej sommerhus i Kerteminde hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Kerteminde, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Kerteminde er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse i Kerteminde til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Kerteminde her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus i Kerteminde, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.