Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Emne nr. 121-72-3514
Nyd de naturoplevelser ved fjorden og gå i vikingernes fodspor

Kertinge Nor ligger i bunden af Kerteminde Fjord, og her kan man bl.a. besøge den lille havn eller Ulriksholm Slot, der de fleste dage har mulighed for rundvisning. Tjek slottets hjemmeside for åbningstider. Ta’ turen rundt om fjorden og noret på cykel og nyd den smukke natur. I skoven ved Ulriksholm kan man også se to bronzealderhøje.

På turistbureauet i Kerteminde kan man finde brochure og kort over Munkebostien og de andre idylliske vandre- og cykelstier i området. Besøg bl.a. nogle af egnens stendysserne og kæmpehøjene, f.eks. de nyistandsatte dysser ved Garbæksvej og Fiskeløkken.

Oplevelses- og forskningscentret Fjord&Bælt er et spændende sted for hele familien. Her kan man blive klogere på livet i fjorden og bæltet, man kan røre ved krabber, fisk og søstjerner og opleve centrets legesyge marsvin og sæler.

I vikingetiden var der kun 300 meter mellem Kertinge Nor og Odense Fjord, og her havde vikingerne et træksted, så de nemt kunne få skibene fra det ene vand til det andet. Vikingemuseet Ladby har landets eneste skibsgrav fra vikingetiden. Omkring år 925 blev skibet trukket på land, og den afdøde fyrste blev begravet i skibet sammen med sine husdyr og andre kostbare ejendele. I dag kan man se skibet udstillet i en genopført gravhøj, og på museet kan man få meget mere at vide om vikingernes liv her på egnen.

I Munkebo Miniby kan man se omkring 90 detaljerede små kopier af huse fra Munkebo før 1959, da byen var en fiskerby. Det er virkelig fint håndarbejde og en spændende attraktion.

I Munkebo Idrætscenter kan familien hygge sig sammen, hvis vejret driller. Her er bl.a. svømmehal, bowlingbaner og mulighed for at få stillet sulten og slukket tørsten.

Lej sommerhus ved Kertinge Nor hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse ved Kertinge Nor, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Kertinge Nor er således det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse ved Kertinge Nor til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus ved Kertinge Nor her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus ved Kertinge Nor, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.