Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
Emne nr. 084-M66221
Herlig familieferie med badedage og fisketure ved Storebælt

På den fynske sydøstlige del ud til Storebælt ligger det dejlige og rolige ferieområde Klintholm Strand. Området har flere børnevenlige badestrande, gode fiskevande, smukke slotte og herregårde, og så er der kun kort vej til de hyggelige byer Nyborg og Svendborg.

Nyborg er en gammel fæstningsby, hvor man kan gå tur på voldene og i de stemningsfyldte gamle gader og opleve historiens vingesus. Her er også masser af gå efter, hvis man er til shopping, galleri- og cafebesøg. Også for familiens yngste er Nyborg en spændende by. På torvet kan man f.eks. spille med de kæmpestore skakbrikker, tæt på skov og strand ligger en fin minigolfbane, ved marinaen en eventyrlig naturlegeplads og så naturligvis svømme- og badelandet.

Svendborg er hovedstaden i Det Sydfynske Øhav, og her handler rigtig meget om vand. Her kan man f.eks. sejle i kajak, tage med om bord på sejlskibe eller på rundfart på sundet og tage med på dykkerture. For børn og andre nysgerrige sjæle er et besøg i Naturama det helst sikre hit. Her kommer man bl.a. tæt på både levende og udstoppede dyr fra havet, landjorden og luften. Skal der brændes krudt af er Gorilla Park et oplagt valg. Klatreparken har udfordringer for alle aldre og i alle højder fra 1 – 26 meter over jorden.

Der er også kun en halv times kørsel til Tåsinge, hvor man bl.a. kan besøge det smukke Valdemars Slot. Slottet er ikke blot en fryd for øjet, men også fyldt med aktiviteter og arrangementer som f.eks. skattejagter, minigolf, rundvisninger og koncerter.

Lej sommerhus ved Klintholm Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Klintholm Strand, så I kan se frem til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Klintholm Strand er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse ved Klintholm Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus, du drømmer om hos os, så er det fordi, det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Klintholm Strand her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget, du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus ved Klintholm Strand, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.