Del
Vælg mellem 15 sommerhuse
Emne nr. 090-63339
En naturskøn perle med fred og ro samt vand på alle sider

En smuk og fredelig tange på den nordvestlige side af halvøen Hindsholm. Landskabet med bakkede enge og skrænter, stendiger og levende hegn byder på fine oplevelser til fods eller på cykel. Vil I ned til stranden, er der p-pladser ved Galleri Solvognen, og man kan gå eller cykle ad stien det sidste stykke vej.

Lyset på Hindsholm er noget helt særligt, og derfor har mange kunstnere slået sig ned her. Foruden Galleri Solvognen med skiftende udstillinger i sommerhalvåret, udstiller Galleri Nordskov billedkunst og keramik, ligesom området også har et mikrogalleri for fotografi. Hindsholm har hele tre herregårde; Hverringe, Schelenborg og Brockdorff samt seks kirker, der alle har en spændende historie.

Overalt langs kysterne på Hindsholm og Langø er der gode fiskesteder efter især havørreder. Ved strandenes lave vand kan familiens yngste gå på jagt med fiskenet efter småfisk og krabber og rejer. Ved Fynshoved Camping og på Camp Hverringe ved Bøgebjerg kan man leje joller, hvis det skønne vand lokker til fiskeri fra båd. Ved Fyns Hoved kan man også komme med på undervandsfiskeri.

En af de bedste badestrande på Hindsholm og Langø er Bøgebjerg Strand, der ligger ud til Storebælt. Stranden har Det Blå Flag, er børnevenlig og populær blandt windsurfere, her er en kiosk, og man kan melde sig til snorkeldykning via camp Hverringe. En anden er Fynshoved Strand, hvor man kan bade både i Storebælt og i Korshavnen. Har I små børn med, er sidstnævnte at foretrække, da vandet er lavt og roligt og bunden primært af sand.

Lej sommerhus på Langø hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse på Langø, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus på Langø er således det perfekte valg for en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse på Langø til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus på Langø her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus på Langø, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.