Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Mandø_130-S10317
Emne nr. 130-S10317
Ta' på østers- og sælsafari og meget mere på Vadehavets perle

Vælger man selv at køre til den skønne lille ø, er det nødvendigt at kende tiderne for, hvornår der er høj- og lavvande, da den offentlige vej oversvømmes to gange i døgnet. Man kan også vælge at tage med traktorbusserne, der har styr på den slags, og desuden er en stor oplevelse.

Blandt de mange ting, man skal opleve på Mandø, er Mandø Mølle, Kirke og Museum. Den fine mølle er øens højeste bygning og derfor også øens vartegn. Møllen er åben for besøgende i højsæsonen. Den nuværende kirke er fra 1639 og er en tredje af slagsen. Kirken ligger i sikkerhed for havet, som har taget dens to forgængere. Museet er indrettet i som et skipperhjem fra 1800 tallet, og ud over det autentiske inventar kan man her se skibsmodeller, Mandødrager og historier om redninger, strandinger og 2. Verdenskrig.

Naturen er den helt store turistattraktion på Mandø. Man kan drage på opdagelse på egen hånd eller tage med på en guidet tur. Øen har status som vildt- og naturreservat og er et paradis for alle, der kan lide fugle, flora – og sæler. Der er masser at se på året rundt. Om sommeren arrangeres der sælsafari ud til sandbanken Koresand, hvor der også er en skøn sandstrand og gode muligheder for at finde rav. Om efteråret kan fænomenet Sort Sol opleves, når stære i 100.000 vis samles her og flyver i flok, ligesom Vadehavet er raste- og yngleplads for gæs og andre trækfugle. Om vinteren kan man tage med på østerssafari.

Lej sommerhus på Mandø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse på Mandø, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus på Mandø er således det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse på Mandø til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus på Mandø hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus på Mandø, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.