Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Emne nr. 130-G51821
Fred og ro, hygge og naturskønne omgivelser

Midskov er en hyggelig landsby på den nordøstlige del af Fyn, Hindsholm. Ferieområdet ligger på tangen mellem Dalby Bugt og Odense Fjord. Det naturskønne område er perfekt til vandre- og cykelture med picnickurv og fiskestang. I Dalby Bugt kan man bl.a. fange flotte havørreder samt sæsonens fisk som torsk, hornfisk og fladfisk. Det er også nemt at finde en børnevenlig badestrand i området.

Der er kun en frisk cykeltur til byerne i området – f.eks. knap 10 km til Kerteminde og 12 km til Munkebo. Kerteminde er både en aktiv handelsby og en by, der emmer af historie og fynsk hygge. Her er hele seks havne, gamle fiskerhuse, gader med brosten og bindingsværkshuse. Ved Kerteminde Fjord byder Fjord&Bælt indenfor til masser af oplevelser for hele familien, ligesom Vikingemuseet Ladby også er et spændende sted at besøge.

I Munkebo finder man den hyggelig og spændende attraktion Munkebo Miniby med ca. 90 veludførte miniature kopier af huse i Munkebo fra tiden før 1959, da byen var en fiskerby. I Munkebo Idrætscenter er der masser af indendørs aktiviteter som bl.a. svømmehal og bowlingbaner.

Lej sommerhus i Midskov her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Midskov, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Midskov er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Midskov til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus, du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes, du kan finde det sommerhus, du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden, at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Midskov hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus i Midskov, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.