Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Emne nr. 121-72-3517
Roligt og naturskønt område ved Kerteminde Fjord og Odense Fjord

Der er mange fine udflugtsmål ved Munkebo, f.eks. den idyllisk lille havn ved Kertinge Nor i bunden af Kerteminde Fjord. Fra tårnet på den 58 meter høje Munkebo Bakke er der en fantastisk udsigt til bl.a. Samsø og Storebæltsbroen. Munkebo Bakke er en del af Munkebostien, og turistbureauet i Kerteminde har en folder om stien samt kort over mange andre vandre- og cykelstier i området. Turen kan også gå til nogle af stendysserne og kæmpehøjene i området. Inden for det lille område nær Garbæksvej og Fiskeløkken kan man opleve hele 4 nyistandsatte dysser.

Munkebo Miniby er en hyggelig og spændende attraktion med knap 90 detaljerede små kopier af huse fra Munkebo før 1959, da byen var en fiskerby. Virkelig fint håndarbejde.

Munkebo Idrætscenter er et godt sted at tilbringe en feriedag, hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter. Her er bl.a. svømmehal, bowlingbaner og mulighed for at få stillet sulten og slukket tørsten.

Der er kun 7 km til den smukke gamle købstad Kerteminde. Her er en hyggelig atmosfære med gamle fiskerhuse, brosten og bindingsværkshuse og et aktivt handelsliv med spændende butikker og spisesteder, masser af aktiviteter for børn, loppe- og vikingemarked, festivaler og musik.

Kerteminde Nordstrand er den mest populære strand i området. Her er dejligt lavt og børnevenligt vand med sandbund og mange revler. På stranden kan man også spille beachvolley, håndbold og minigolf samt surfe, og her er p-pladser, kiosk og toiletter samt Det Blå Flag. Om sommeren er der også livredder på stranden.

På oplevelses- og forskningscentret Fjord&Bælt er der masser at opleve for hele familien. Børnene vil elske at røre ved krabber, fisk og søstjerner, og man kan nyde synet af centrets søde marsvin og legesyge sæler.

Ved Kerteminde Fjord ligger Vikingemuseet Ladby med Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden. Ca. år 925 blev skibet trukket på land og den afdøde fyrste begravet i det sammen med sine husdyr og andre kostbare ejendele. Skibet er udstillet i en genopført gravhøj, og på museet berettes om vikingernes liv på egnen.

Lej sommerhus i Munkebo hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Munkebo, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus i Munkebo er således det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse i Munkebo til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Munkebo her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus i Munkebo, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.