Del
Vælg mellem 321 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ribe_130-S10107
Emne nr. 130-S10107
Danmarks ældste by - og måske hyggeligste - ligger ved Vadehavet

Ribe har rigtig meget at byde på og er derfor et godt valg som feriedestination. Danmarks ældste by er også domkirkeby og hjemsted for vikinger.

Ribe Domkirke er byens vartegn og bygget i årene 1150 – 1250. Ta’ turen op i det 50 m høje tårn og nyd udsigten over den smukke by. Besøg også Domkirkemuseet og det gamle rådhus, gå en tur i den stemningsfyldte gamle bydel – evt. på en guidet rundvisning - og på havnen, hvor man kan se, hvor højt vandet har stået gennem tiderne. I sommermånederne går vægterne stadigt deres aftenrunde. Gå gerne med og lyt til sangene og historierne. Hver onsdag i sommerhalvåret er der torvedag i byen.

Det var vikingerne, der grundlagde Ribe i år 700, og på Museet Ribes Vikinger kan man høre historien og se arkæologiske fund, og der er aktiviteter for hele familien som bl.a. ridderturnering. Alle under 18 år har gratis entre. I Ribe VikingeCenter kan man komme tæt på vikingernes livsstil og selv lege viking for en dag.

Ribe ligger ud til Nationalpark Vadehavet, der som et af verdens vigtigste vådområder to gange om året besøges af 100.000 vis af fugle. Vadehavet er medtaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vadehavscentret – Porten til UNESCO Verdensarv – er et familievenligt udflugtsmål. Ved Vadehavet kan man opleve Sort Sol, når stærene samles og flyver i kæmpestore flokke.

Blandt de mange ture og aktiviteter i Vadehavet er østersture med hestevogn og sælsafari enten til fods, i hestevogn eller traktorbus. Der er også mange fine cykelruter omkring Ribe, ligesom noget af landets bedste fiskevand findes her.

Lej sommerhus i Ribe her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse i Ribe, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Ribe er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Ribe til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Ribe her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus i Ribe, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.