Del
Vælg mellem 25 sommerhuse
Emne nr. 084-M65101
Dejlig børnevenligt område ved strand tæt på hyggelig købstad

Sandager Næs Strand ligger ud til Lillebælt tæt på sommerhusområdet og ud for Bågø. Strandbredden og havbunden primært består af sand, vandet er lavt, og her er badebro. På campingpladsen er der et dejligt pool-område samt en stor og spændende legeplads.

Bågø kan nås med færgen fra Assens, og turen tager kun en halv time. Husker man at bestille plads på færgen, kan man have bilen med derover, men det er en god ide i stedet at tage cykler med og tage rundt i øens smukke natur og iagttage det rige fugle- og dyreliv. Her er mange fiskehejrer, musvåger, grågæs og fasaner, harer og råvildt. Fra toppen af Bågø Fyr er der en rigtig fin udsigt over øen og Lillebælt.

Der er kun 11 km til den hyggelige gamle købstad Assens. Byens historie går tilbage til middelalderen, og mange historiske seværdigheder som bl.a. havnen, Vor Frue Kirke og de skønne bindingsværkshuse er velbevarede. På Museum Vestfyn eller på en guidet aftenrundtur i byen kan man hør mere om den gamle by. Besøg også Assens Miniby med de fine minihuse, der er nøjagtige kopier af de oprindelige bygninger ned til mindste detalje.

Lej sommerhus ved Sandager Næs her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Sandager Næs, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus ved Sandager Næs er således det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse ved Sandager Næs til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Sandager Næs her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus ved Sandager Næs, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.