Del
Vælg mellem 33 sommerhuse
Emne nr. 130-G53500
Naturskønt område ud til Storebælt 10 km syd for hyggelige Nyborg

Stranden her har småsten men en fin badebro. Stranden er et fint sted til fiskeri efter havørred. Vil I til en dejlig sandstrand med Blåt Flag, er der mange inden for kort afstand. Den nærmeste er Kongshøj Strand, hvor der også er en ny badebro, fine p-plader og en kiosk tæt på. Foretrækker I en strand med handicap-/barnevognsramper, borde/bænke, legeplads og meget mere, er Fyns Badestrand ved Storebæltsbroen et oplagt valg. Her er både strand og havbund af det fineste sand.

På campingpladsen ved Tårup Strand er der en fin legeplads med bl.a. hoppepuder for de yngste, og aktiviteter som beach volley, petanque og bordtennis for de lidt større samt klappedyr for dyrevenner i alle aldre.

Er vejret til indendørs aktiviteter, er badelandet i Bøsøre et dejligt sted med noget for familiemedlemmer i alle aldre. Det samme gælder Nyborg Svømme- og Badeland, der også er handicapvenligt.

Nyborg er bl.a. kendt for Voldspil, markeder og teater, så man kommer ikke til at kede sig, når man holder ferie i området. Byen har også en naturskøn 18-hullers minigolfbane ved skov og strand, hvor sejren kan fejres med en is fra isbaren.

Strandvænget Park og legeplads i Nyborg er en af landets allerbedste legepladser. Her er legeredskaber og sanse-oplevelser for alle aldre. Parken ligger ned til Storebælt i et kuperet terræn, her er borde/bænke og bålpladser, hvor man kan nyde madkurven.

Lej sommerhus ved Tårup Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse ved Tårup Strand, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Tårup Strand er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse ved Tårup Strand til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Du slipper altså for at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Tårup Strand hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus ved Tårup Strand, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.