Del
Vælg mellem 16 sommerhuse
Emne nr. 130-G51814
Et dejligt område med masser af oplevelser og aktiviteter

Med få km til både Nyborg, Kerteminde og badestrandene ved Storebælt og kun 20 km til Odense ligger den hyggelige by Ullerslev.

Er I til hyggelige købstæder og historie, er et besøg i Nyborg et must. Nyborg er Danmarks første hovedstad, her blev den første grundlov underskrevet, og de historiske bygninger, fæstningen og bastionen kan opleves på egen hånd eller med guide. Byen er også en fin handelsby, så her er også basis for en shoppingtur. Besøg byens svømmehal, minigolfbane og store naturlegeplads, ta’ til ridderturnering og historisk marked, eller nyd en dag ved stranden med udsigt til Storebæltsbroen.

Også den smukke købstad Kerteminde er et besøg værd. Her er ren idyl, skønne gamle bygninger og fine butikker, men også en marina med minigolf, en vaskeægte vikinge-skibsgrav og oplevelsescentret Fjord & Bælt. På Vikingemuseet Ladby venter jer mange skønne oplevelser, og her bliver I meget klogere på vikingetiden. Fjord & Bælt byder på unikke fortællinger om dyrelivet i fjorden og Storebælt, og her er masser af aktiviteter for store og små. Bl.a. kan man få lov at røre ved nogle af dyrene.

Gå heller ikke glip af et besøg i H.C. Andersens fødeby Odense. Fyns største by er fyldt med attraktioner, der vil begejstre børn som voksne. Besøg bl.a. den store digters barndomshjem, børnekulturhuset Fyrtøjet, Danmarks Jernbanemuseum, Odense Zoo og Fyns Tivoli.

Lej sommerhus Ullerslev her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Ullerslev, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Ullerslev er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Ullerslev til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Ullerslev hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Ullerslev, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.