Skøn natur og mange aktiviteter
Del
Hovvig er et skønt ferieområde med en meget familievenlig blanding af flot natur og spændende oplevelser i børnehøjde.

Et sommerhus i Hovvig er toppen til en familieferie

Et sommerhus i Houvig er sagen til en familieferie i al slags vejr. Sådan siger Tina Bopp Thygesen efter en uge i et sommerhus i Houvig.

”Vi havde sol det meste af tiden, men havde garderet os ved at booke et lækkert sommerhus i Houvig med internet, tv og indendørs pool. Når man skal på ferie med tre børn, skal der også være noget at give sig til indendørs. Vi hyggede os og spillede en masse spil,” siger Tina Bopp Thygesen.

Hun havde alt andet end langt til den brede sandstrand og Vesterhavet fra sit sommerhus i Houvig.

”175 meter og lige op over klitten, så var man på stranden. Det må siges at være tæt på, og vi var på stranden hver evig eneste dag. Min mand var ude at bade, mens jeg nøjedes med at soppe med vores dreng på tre år. Både stranden og vandet er dejlig fri for sten og tang,” konstaterer Tina Bopp Thygesen.

I et sommerhus i Houvig bor man tæt på Houvig Fæstningen; hvis 50 bunkere og andre betonanlæg fra Anden Verdenskrig.

Knap fire kilometer nord derfor tog Beach Bowl i Søndervig kegler.

”Vi havde gratis adgang til centeret via vores sommerhus i Hovvig og var inde og bowle og spise. Der er også mange børneaktiviteter. Vi så også den fantastisk flotte udstilling af sandskulpturer i Søndervig,” siger Tina Bopp Thygesen.

Fra familiens sommerhus i Houvig gik turen også til Hvide Sande, hvor Tina Bopp Thygesens tænder kom til at løbe i vand i Hvide Sande Røgeri, Fiskehandel & Spisested.

”Det var lækkert, og man blev helt sulten af at se alle de lækre, fisk, krabber og hajer,” fastslår Tina Bopp Thygesen efter sin ferie i et sommerhus i Houvig.