Del
Vælg mellem 216 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Haurvig_130-P62729
Emne nr. 130-P62729
Fred og ro, frisk luft og storslået natur ved hav og fjord

På tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger ferieområdet Haurvig. 12 km syd for Hvide Sande og 13 km nord for Nymindegab, så begge byer nås nemt på cykel. Der er anlagt cykelstier i klitterne langs landevejen, så det er trygt og sikkert at færdes på to hjul. Har I mod på en lidt længere cykeltur, er Lyngvig Fyr lidt nord for Hvide Sande et godt udflugtsmål. Ta’ trapperne op til toppen af fyret og nyd den unikke udsigt over hav og fjord. Man bliver overrasket over, hvor kort afstanden mellem de to vande er. Går turen yderligere 5 km nordpå, kommer man til den hyggelige badeby Søndervig, hvor små butikker og spisesteder frister til et ophold.

På en varm sommerdag findes der ikke skønnere steder at være end på Vesterhavets brede sandstrande. Her er plads til både leg og solbade, drageflyvning og boldspil – hvis der da ikke lige skal bygges et stort sandslot eller graves dybe kanaler i det våde sand.

Er der surfere i familien, eller kan I bare li’ synet af de mange farvestrålende sejl på vandet, er I kommet til det rigtige sted. Ringkøbing Fjord er kendt for sine mange surferspots, og et af de allerbedste finder I ved Hvide Sande. Må det godt være endnu vildere, er et besøg på Aqua Sports Zone Kabelpark i Hvide Sande en sjov oplevelse. Fra 8 år kan man prøve wakeboard- og vandskianlægget. Imens kan resten af familien hygge sig med at kigge på fra caféen på terrassen, der ligger lige op ad løjerne.

Hvide Sande er Danmarks 5. største fiskerihavn, og det er spændende at følge aktiviteterne på havnen. Fra molerne og stranden kan man selv prøve lykken med stang og snøre. Er fangsten ikke stor nok, har Hvide Sande hele to skønne fiskebutikker, hvor der også kan købes nyrøgede lækkerier, ligesom byen har flere gode spisesteder, hvor man kan nyde de friskfangede fisk.

Lad også udflugten gå til fuglenes paradis Tipperne, til Vikingehavnen i Bork Havn og til det store bade- og legeland Landal Seawest lidt nord for Nymindegab.

Lej sommerhus Haurvig hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Haurvig, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Haurvig er derfor det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Haurvig til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Haurvig hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Haurvig, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.