Del
Masser af oplevelser i fiskeriets by mellem hav og fjord

Alt i Hvide Sande drejer sig om havet og fisk, og med dette omdrejningspunkt byder byen på et helt hav fuld af oplevelser. Oplev aktiviteterne og stemningen på havnen, når kutterne lægger til kaj og lastrummet tømmes. Havnen er Danmarks femtestørste fiskerihavn, så her er rigtig meget at se på. Prøv selv lykken med fiskestænger fra molerne eller fra stranden, og har I ikke heldet med jer, er der ingen grund til at fortvivle; i fiskeriets by kan man naturligvis købe de lækreste friske og røgede fisk med hjem, eller nyde herlighederne på byens spisesteder.

I sommermånederne kan I opleve byen og kysten fra søsiden på tur med skonnerten Maja. Vil I opleve livet under vandoverfladen, kan I besøge Fiskeriets Hus, hvor man i de store akvarier kan se de spændende fisk, der lever i havet og i fjorden. Det spændende hus har også et klappebassin, hvor I kan røre ved fisk og krabber.

Aqua Sports Zone Kabelpark er en sjov og lidt vild oplevelse, hvor store og små vandhunde fra 8 år kan gi’ den gas på wakeboard- og vandskianlægget. Resten af familien kan nyde løjerne i caféen på terrassen helt ude ved anlægget.

Hvide Sande har også dejlige sandstrande med godt badevand i læ ved molerne. Kan I lide at cykle, er der finde cykelruter og stier i klitterne langs havet og rundt om Ringkøbing Fjord. Turen kunne f.eks. gå til Lyngvig Fyr og badebyen Søndervig eller til den charmerende gamle købstad Ringkøbing.

Lej sommerhus Hvide Sande her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hvide Sande, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hvide Sande er således det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udbud af private sommerhuse Hvide Sande til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Hvide Sande hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Hvide Sande, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.