Del
Vælg mellem 1.019 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bjerregård_130-P62498
Emne nr. 130-P62498
Skønne ferieoplevelse mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

Bjerregaard er et dejligt naturområde med masser af klitter, plads og frisk luft. Vesterhavets brede, hvide sandstrande ligger lige på den anden side af klitten, og her er der masser at give sig til uanset vejret. På en blæsende dag kan man lede efter rav på en travetur langs vandet og mærke elementernes kræfter. På en dag med godt vejr, venter jer dejlige timer med leg i sand og vand og solbad på stranden eller i en uforstyrret gryde i klitterne. Nyd den smukkeste solnedgang fra toppen af klitterne.

Har I cykler med på ferie, eller lyst til at leje dem, kan I køre på stierne i klitterne langs landevejen til Hvide Sande mod nord eller Nymindegab mod syd. Hvide Sande er en spændende fiskeriby med en aktiv havn, Fiskeriets Hus, fuld fart på Kabelbanen og meget mere. I Nymindegab kan I bl.a. opleve autentiske fiskerhytter, en stor lokal malerisamling og et 12 meter langt kaskelothval-skelet.

I bunden af Ringkøbing Fjord ligger Tipperne, der er et yndet rastested for tusindvis af trækfugle og ynglested for engfugle – faktisk et af de vigtigste i Europa. Tipperne ligger tæt på Bork Havn, et hyggeligt område, der bl.a. er hjemsted for Bork Vikingehavn. Her er åbent for besøgende fra ultimo marts til ultimo oktober med masser at se på og prøve, og i sommermånederne kan hele familien opleve livet som vikinger for en dag.

Kan I lide at fiske, ligger Bjerregaard midt i et sandt eldorado. Fjorden, Skjern Å og put & take søerne byder på udfordringer og muligheder for store og små, begyndere og rutinerede lystfiskere.

Har I lyst til en tur i bade- og legeland, er Landal Seawest mellem Nymindegab og Nr. Nebel et hit. Her er oplevelser og aktiviteter for hele familien og for enhver smag i vand og på land.

Kun 30 km fra Bjerregård ligger badebyen Søndervig, og i toppen af Ringkøbing Fjord 42 km fra Bjerregaard finder I den hyggelige gamle købstad Ringkøbing fra 1400-tallet med toppede brosten, smalle gader med bindingsværkshuse og stokroser. Byen har mange spændende specialbutikker samt torvehandel og aktiviteter på byens smukke gamle torv.

Lej sommerhus Bjerregaard her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Bjerregaard, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Bjerregaard er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Bjerregaard til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Bjerregaard hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Bjerregaard, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.