Del
Vælg mellem 395 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nr. Lyngvig_328-H0073
Emne nr. 328-H0073
Nyd udsigten fra Danmarks yngste fyrtårn på Holmsland Klit

På den smalle Holmsland Klit, der afskiller Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger nogle af landets mest populære sommerhusområder. Nr. Lyngvig ligger ca. midt i det hele - 8 km syd for Søndervig og 5 nord for Hvide Sande. Her er skønne klitområder og hvide badestrande, så langt øjet rækker.

Områdets vartegn er Lyngvig Fyr. Det bløde gule lys, der cirkler over området, huskes af alle, der har boet i sommerhus i området. Fyret, der blev bygget i 1906 efter en tragisk ulykke på havet, er 38 m højt og står på en 17 m høj klit, så man opdager fyret, længe før man kommer dertil. Tager man turen de 159 trin op til udsigtsbalkonen, bliver man belønnet med en fantastisk og helt unik udsigt over de store klitter, de lange hvide sandstrande og fjordengen. Herfra kan man rigtigt se, hvor tæt Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er på hinanden. Vel nede på landjorden igen kan man gå på opdagelse på museet, købe historiske effekter og souvenirs i butikken og nyde en forfriskning eller en bid mad i cafeen – alt sammen i den gamle fyrmesterbolig. Børnene vil elske den store naturlegeplads ved fyret, hvor de kan klatre på et hvalskelet og suse afsted i svævebanen.

Ud mod fjorden ligger Nr. Lyngvig Kirke fra 1869. Kirkeskibene er skænket til minde om de sømænd, der forliste ud for Nr. Lyngvig, og på kirkegården ses et stort mindekors over redningsfolk, som ligeledes mistede livet på havet i 1951. Ud til fjorden ligger også den autentiske og stemningsfyldte Lyngvig Havn, der stadigt benyttes af fritidsfiskere. Her er der fred og ro og plads til at nyde den medbragte madkurv, mens man hygger sig og kigger på aktiviteterne.

Har I selv lyst til at svinge fiskestængerne, er Hvide Sande det oplagte sted. Her kan man fiske fra molerne og stranden, og rækker fangsten ikke til et måltid til familien, frister byens fiskebutikker, røgeri og spisesteder. Gå en tur på Danmarks 5. største fiskerihavn og følg med, når kutterne lægger til kaj og tømmer lastrummet for turens fangst. På havnen er der også mange steder, hvor man kan nyde en is og slikke sol. Er det vejr til en tur i vandet, er der dejlige badestrande i læ ved molerne. Familiens vovehalse kan prøve en tur på kabelbanen i Aqua Sports Zone Kabelpark, og der er masser af oplevelser for hele familien i Fiskeriets Hus. Der er også mange gode surferspots ved Ringkøbing Fjord, og et af de bedste ligger lige syd for Hvide Sande.

Ta’ jer også tid til et besøg i den hyggelige badeby Søndervig, den smukke gamle købstad Ringkøbing, fugleparadiset Tipperne og Vikingehavnen i Bork Havn.

Lej sommerhus Nr. Lyngvig her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Nr. Lyngvig, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Nr. Lyngvig er således det oplagte valg til en afslappende ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Nr. Lyngvig til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Nr. Lyngvig her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Nr. Lyngvig, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.

--------------------------------------------------------------------------------------

Title:

Udlejning af sommerhuse Nr. Lyngvig

Meta Description:

Udlejning af sommerhuse Nr. Lyngvig - stort udvalg af private sommerhuse. Prisgaranti på alle sommerhuse. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!

Meta Keywords:

sommerhus Nr. Lyngvig, privat udlejning Nr. Lyngvig, privat sommerhusudlejning Nr. Lyngvig

Intro:

Udlejning af private sommerhuse Nr. Lyngvig. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!

Tekstfelt:

Udlejning af private sommerhuse Nr. Lyngvig. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!