Del
Vælg mellem 111 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skodbjerge_328-C3216
Emne nr. 328-C3216
Skønne naturoplevelser, fred og ro ved havet i Skodbjerge

Skodbjerge er et af de dejlige sommerhusområder på den smalle tange Holmsland Klit, der adskiller Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Ud mod fjorden er der fladt og grønt med gode fiskesteder og surferspots, og ud mod havet er der store klitområder og lange hvide sandstrande. Så uanset hvordan I foretrækker naturen, er her noget for enhver smag. Langs landevejen er der anlagt cykelstier, så også de tohjulede kan komme sikkert rundt.

For mange er en rigtig feriedag en dag med sol og varme, en kølertaske med koldt at drikke og lidt at spise, håndklæder, badetøj, spand og skovl. Og så til stranden. Vesterhavets strande strækker sig så bredt og vidt, at der er rigeligt med plads til både leg i vandkanten, boldspil og solbad til lyden af de rullende bølger. Send en stafet til fiskebutikkerne i Hvide Sande, og afslut dagen med rødspætter og nye kartofler på terrassen hjemme ved sommerhuset, inden turen igen går ned til klitterne og den smukkeste solnedgang.

Er vejret til lidt mere tøj end badetøj, kan den f.eks. bruges på en tur til Fiskeriets Hus i Hvide Sande, hvor havets og fjordens mange fiskearter venter på jer i akvarierne. Her er alt lige fra hajer til store pighvar og sjove fladfisk. På museet kan I lære mere om egnens og fiskeriets historie. Tæt på Fiskeriets Hus ligger Kabelparken, hvor I kan prøve kræfter med vandski og wakeboards. Sæsonen starter slut april og varer hele sommeren. Gå en tur på havnen, der er Danmarks 5. største fiskerihavn – her er masser at se på.

Lad udflugten gå syd om fjorden til Nymindegab, hvor I bl.a. kan se autentiske fiskerhytter og et 12 meter langt kaskelothval-skelet, inden I kører videre til Tipperne, der er et yndet rastested for tusindvis af trækfugle og ynglested for engfugle – et af de vigtigste i Europa. Tipperne ligger tæt på den hyggelige Bork Havn og Bork Vikingehavn. Fra ultimo marts til ultimo oktober er her masser at se på og prøve, og i sommermånederne kan hele familien opleve livet som vikinger for en dag. På en gråvejrsdag skinner solen stadigt i det store bade- og legeland Landal Seawest ud for Lønne mellem Nymindegab og Nr. Nebel.

Lej sommerhus Skodbjerge her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Skodbjerge, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Skodbjerge er således det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Skodbjerge til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Skodbjerge her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle have spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Skodbjerge, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.

--------------------------------------------------------------------------------------

Title:

Udlejning af sommerhuse Skodbjerge

Meta Description:

Udlejning af sommerhuse Skodbjerge - stort udvalg af private sommerhuse. Prisgaranti på alle sommerhuse. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!

Meta Keywords:

sommerhus Skodbjerge, privat udlejning Skodbjerge, privat sommerhusudlejning Skodbjerge

Intro:

Udlejning af private sommerhuse Skodbjerge. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!

Tekstfelt:

Udlejning af private sommerhuse Skodbjerge. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!