Del
Vælg mellem 329 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Årgab_130-P62630
Emne nr. 130-P62630
Dejligt ferieområde tæt på badestrand og surferspots

Årgab er et dejligt ferieområde lidt syd for Hvide Sande. Området ligger både tæt ved hav og fjord, så det er dejlig nemt både at nyde badestranden og klitterne ved Vesterhavet og det roligere vand i fjorden, der er kendt for sine mange gode surferspots.

Selv på en kold og blæsende dag er det skønt at gå i vandet i Årgab. Her ligger nemlig et stort indendørs badeland med rutsjebane, morskabsbassin og et 29 grader varmt børnebassin. Her kan man også blive varmet grundigt igennem i det tyrkiske dampbad, i spa-badet eller i saunaen. Mad og drikke kan også købes her.

Den smukke gamle strandfogedgård, der ligger ud til landevejen, er ikke til at overse. Gården er en del af Ringkøbing-Skjern Museum og hedder Abelines Gaard. Abeline flyttede ind på gården i 1890 og boede her til sin død i 1957. Hun passede bl.a. telefoncentralen, som blev installeret i 1895, og i udstillingen ”Fortællende ansigter” fortæller hun selv om arbejdet med centralen og hverdagen på gården. Gå på opdagelse i de små lavloftede rum og se egnens gamle håndværk demonstreret. Børnene kan glæde sig til at opleve lege og spil fra gamle dage og gå på historisk skattejagt. Nyd en kop kaffe og gammeldags bagværk i caféen.

I må ikke gå glip af et besøg i Hvide Sande, der er en aktiv og spændende fiskeriby. På havnen er der altid masser at se på, i Fiskeriets Hus er der både egnsmuseum og akvarier med spændende fisk fra Nordsøen og fjorden, og på kabelbanen kan alle modige vandhunde over 8 år give den gas på vandski og wakeboard. Nyd friskfangede fisk på byens spisesteder eller køb dem med hjem fra fiskebutikkerne, der også har et kæmpe udvalgte af nyrøgede lækkerier. Fra molen og stranden kan I selv prøve lykken med fiskestang og snøre.

Kun 5 km nord for Hvide Sande ligger områdets vartegn; Lyngvig Fyr. 159 trin er der op til udsigtsbalkonen, hvor man får en fantastisk og helt unik udsigt over de store klitter, strandene, havet og fjorden, der ligger forbavsende tæt på hinanden. På museet kan man lære om egnen, i butikken kan man købe historiske effekter og souvenirs og i caféen kan man nyde en forfriskning eller en bid mad – alt sammen i den gamle fyrmesterbolig. Børnene vil elske den store naturlegeplads, hvor de kan klatre på et hvalskelet og suse afsted i svævebanen.

I Haurvig 4 km syd for Årgab ligger Ridecenter Vinterlejegaard, hvor man kan leje ponyer og store heste og tage med på ture på stranden. Begyndere får vejledning inden afgang, så alle kan være med. På gården er der også kaniner, høns og geder, som børnene må lege med.

Lej sommerhus Årgab hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Årgab, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Årgab er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Årgab til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Årgab her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Årgab, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.

--------------------------------------------------------------------------------------

Title:

Udlejning af sommerhuse Årgab

Meta Description:

Udlejning af sommerhuse Årgab - stort udvalg af private sommerhuse. Prisgaranti på alle sommerhuse. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!

Meta Keywords:

sommerhus Årgab, privat udlejning Årgab, privat sommerhusudlejning Årgab

Intro:

Udlejning af private sommerhuse Årgab. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!

Tekstfelt:

Udlejning af private sommerhuse Årgab. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!