Del
Vælg mellem 29 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Østerhede_130-R10173
Emne nr. 130-R10173
Smukt og uforstyrret natur- og ferieområde på det sydlige Rømø

Østerhede er et uforstyrret og smukt naturområde på den sydlige del af Rømø. Landskabet her er kuperede med klitter, plantage og lynghede. Der er ikke langt til Nationalpark Vadehavet, der er et af verdens vigtigste vådområder, og et dejligt sted at gå på krabbejagt. Sort Safari tilbyder enestående naturvejledning i den vilde natur og spændende oplevelser for hele familien. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men heldigvis er der ikke langt til de dejligste badestrande ved Vesterhavet.

Rømø har nogle af Europas bedste, mest børnevenlige og stenfri sandstrande - her er plads til både familiehygge og strandsport. Lakolk er en af Nordeuropas bredeste sandstrande og meget velegnet til børnefamilier, da de yngste kan bade trygt i de mange indsøer.

Der er kun få km til den hyggelige Havneby på øens sydspids, hvor der er ægte feriestemning med liv på havnen, butikker og spisesteder. Det er herfra, færgen til Sylt afgår, hvis I vil besøge denne ø.

Naturcenter Tønnisgård er et godt udflugtsmål, hvis I gerne vil lære mere om Rømøs natur. Året rundt arrangeres aktiviteter og ture for både børn og voksne. I kan også opleve Rømø fra hesteryg eller på tur med hestevogn, bl.a. med Rømø Islændercenter. Det er også en dejlig oplevelse at leje cykler, pakke madkurven og opleve Rømø på to hjul.

Rømø danner rammen om mange årligt tilbagevendende begivenheder, som f.eks. dragefestival, Line Dance træf, ringridning, petanquestævne, regatta og havnefest.

Rømø Lege- & Labyrintpark står klar med udfordringer til hele familien. Prøv eksempelvis en skattejagt i parkens store labyrint, eller tag et spil krolf, som er en blanding af kroket og golf.

En spændende seværdighed er Nationalmuseets Kommandørgård, der oprindeligt var en af Rømøs rige, gamle slægtsgårde. Øens kommandørers formuer kom fra handelssejlads og hvalfangst.

Lej sommerhus Østerhede her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Østerhede, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Østerhede er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Østerhede til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Østerhede hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Østerhede, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.