Del
Herlig ferieø med uendelige badestrande og oplevelser i Vadehavet

Rømø har nogle af Europas bedste og mest børnevenlige, stenfri sandstrande - her er plads til et væld af fantastiske ferieoplevelser! Lakolk er en af Nordeuropas bredeste sandstrande og meget velegnet til børnefamilier, da de yngste kan bade sikkert i de mange indsøer.

De lyngklædte heder, læ fyldte plantager og smukke, brede strande på Rømø opleves helt perfekt fra hesteryg. Det er også en dejlig fredfyldt oplevelse at tage med på en af de ture med hestevogn, som bl.a. Rømø Islændercenter arrangerer. I kan også leje cykler, pakke madkurven og opleve Rømø på to hjul.

Naturcenter Tønnisgård er et godt udflugtsmål, hvis I gerne vil lære mere om Rømøs natur. Året rundt arrangeres aktiviteter og ture for både børn og voksne, og i den lille butik/cafe kan købes natursouvenirs og forfriskninger.

En spændende seværdighed er Nationalmuseets Kommandørgård, der oprindeligt var en af Rømøs rige, gamle slægtsgårde. Her fornemmer man tydeligt, hvor rige Rømøs kommandører blev på handelssejladsen og hvalfangsten.

Har I lyst til at shoppe, så kig ind forbi Butikscenter Lakolk, der både har små hyggelige caféer samt butikker med kunsthåndværk, tøj og sko, sportsudstyr og fødevarer.

Rømø Lege- & Labyrintpark står klar med udfordringer til hele familien. Prøv eksempelvis en skattejagt i parkens store labyrint, eller tag et spil krolf, som er en blanding af kroket og golf.

Hvert år afholdes der mange tilbagevendende begivenheder på Rømø så som dragefestival, Line Dance træf, ringridning, petanquestævne, regatta og havnefest.

Lej sommerhus Rømø hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Rømø, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rømø er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Rømø til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Rømø hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Rømø, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.