Del
Vælg mellem 202 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kongsmark_130-R10573
Emne nr. 130-R10573
Nyd ferien, freden, Rømø og det spændende Nationalpark Vadehavet

Kongsmark ligger ca. midt på østkysten af Rømø - tæt på både Nationalpark Vadehavet og dæmningen, der forbinder øen med fastlandet. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder, og Sort Safari tilbyder enestående naturvejledning i den vilde natur og spændende oplevelser for hele familien. Også Naturcenter Tønnisgård er et godt udflugtsmål, hvis I gerne vil lære mere om Rømøs natur. Året rundt arrangeres aktiviteter og ture for både børn og voksne, og i den lille butik/cafe kan købes natursouvenirs og forfriskninger.

Rømø har mange børnevenlige og stenfri sandstrande, hvor der er plads til både familiehygge og strandsport. Lakolk er en af Nordeuropas bredeste sandstrande og meget velegnet til børnefamilier, da de yngste kan bade trygt i de mange indsøer, og gryderne i klitterne er dejlige steder at slappe af og nyde solen. På stranden afholdes hver år mange af Rømøs tilbagevendende begivenheder, så som dragefestival, Line Dance træf, ringridning og petanque-stævne.

En spændende seværdighed er Nationalmuseets Kommandørgård, der oprindeligt var en af Rømøs rige, gamle slægtsgårde. Gårdene var beboet af kaptajner fra handelsflåden og hvalfangerbådene i det 16. og 17. årh. På museet kan I lære om hvalfangstens historie og betydning for øen, I kan se et intakt hvalfangerhus og skelettet af en kaskelothval.

Har I lyst til at shoppe, så kig ind forbi Butikscenter Lakolk, der både har små hyggelige caféer samt butikker med kunsthåndværk, tøj og sko, sportsudstyr og fødevarer. Rømø Lege- & Labyrintpark er et sjovt sted for hele familien. Ta' på skattejagt i den store labyrint eller udfordre hinanden i et spil krolf.

Lej sommerhus Kongsmark hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Kongsmark, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Kongsmark er således det oplagte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Kongsmark til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Kongsmark her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Kongsmark, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.