Del
Vælg mellem 661 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rømø_121-29-2007
Emne nr. 121-29-2007
Et dejligt ferieområde med strand og feriehygge tæt ved Vadehavet

Det dejlige ferieområde Sønderstrand ligger på sydspidsen af Rømø, tæt på både sandstrand og vadehav, så der er masser af muligheder for udendørs aktiviteter.

Sandstranden ved Sønderstrand er stor nok til både at have et område til fart og sjov som f.eks. kite-buggies, og et område til de, der gerne vil slappe af og nyde stranden i fred og ro med familien. Her er således noget for de, der vil være aktive, de der vil hygge sig med at kigge på, og de der vil snuppe en lur i solen eller lege med familiens yngste i sandet. Vær opmærksom på højvande, da stranden her ofte bliver dækket af vand.

Havneby, der er Rømøs største by med færgesejlads til Sylt og dæmning til fastlandet, ligger tæt på Sønderstrand. Her er der masser af feriestemning med butikker og spisesteder samt aktiviteter på havnen.

Vadehavet er en del af Nationalpark Vadehavet, der er med på UNESCOs verdensarvsliste. Tager I på soppe- og krabbetur i vandkanten, skal I være opmærksomme på tidevandet. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet. I kan også tage med Naturcenter Tønnisgård på guidede ture i Vadehavet og deltage i nogle af deres aktiviteter på stranden.

Lej sommerhus Sønderstrand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Sønderstrand, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Sønderstrand er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Sønderstrand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Sønderstrand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Sønderstrand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.